Πώληση Μονοκατοικία 300τ.μ. - Σαρακηνάδο, Αρκάδι

Ζητούμενη τιμή: 700000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Αρκάδι, Σαρακηνάδο

700,000 €

Ν. Ζακύνθου, Αρκάδι, Σαρακηνάδο

ID: 232121002-9

Συνολικά Δωμάτια

6

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

300

Έτος Κατασκευής

2006

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 2-110 - Στο Σαρακηνάδο Ζακύνθου πωλείται συγκρότημα επιπλωμένων κατοικιών, με επιφάνεια 100 τ.μ. η κάθε μια, επί οικοπέδου 1952,27 τ.μ. με μεγάλη υπολειπόμενη δόμηση. Αποτελούν μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία, καθώς έχουν επιβεβαιωμένη ετήσια απόδοση διότι υπάρχουν ενεργά συμβόλαια για όλες τις κατοικίες, τα οποία μπορεί να διατηρήσει ο αγοραστής εάν το επιθυμεί έως το 2025.

Οι βίλες πωλούνται πλήρως επιπλωμένες, εξοπλισμένες με όλον τον τεχνολογικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων τηλεοράσεων, ηλεκτρικών συσκευών, a/c, καμερών παρακολούθησης, ρομπότ για τον καθαρισμό των πισίνων, καθώς και υπογείου συστήματος γκαζόν. Κάθε κατοικία διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, ανακαινισμένο μπάνιο και δωμάτιο αποθήκη. Ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει μεγάλο κήπο με γκαζόν, ποικιλίες λουλουδιών και ψηλά κυπαρίσσια. Κυρίαρχο ρόλο παίζουν οι πισίνες και οι εγκαταστάσεις BBQ ενώ πολύ σημαντικό είναι και το ότι κάθε σπίτι διαθέτει ένα πάρκινγκ κάτω από πιλοτή και ανοιχτό χώρο στάθμευσης για περισσότερα οχήματα.

Οι κατοικίες είναι πλήρως αυτόνομες, με πλακάκια σε όλα τα δωμάτια, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ηλιακό και απλό θερμοσίφωνα, κλιματισμό, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, τζάκι, δορυφορική κεραία και βεράντες 35 τ.μ. η κάθε μία. Κάθε σπίτι έχει αναμονές για όροφο, διευκολύνοντας τη διαδικασία ανέγερσης ορόφου εάν το επιθυμεί ο νέος ιδιοκτήτης. Ιδανικές για τουριστική εκμετάλλευση αφού η αυτονομία, η άνεση, η ιδιωτικότητα και η πολυτέλεια που προσφέρουν τις καθιστά ιδανική επιλογή για οικογένειες, ζευγάρια αλλά και μεγάλες παρέες.

Η ιδιοκτησία βρίσκεται στο Σαρακηνάδο Ζακύνθου, περιοχή η οποία συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία της ζωής στην εξοχή αλλά παράλληλα είναι πολύ κοντά στην πόλη της Ζακύνθου και σε πολλές κεντρικές περιοχές. Σε 10 λεπτά μπορείς να επισκεφτείς την τουριστική περιοχή του Τσιλιβί ενώ περίπου τον ίδιο χρόνο χρειάζεσαι για να κάνεις τις βόλτες σου και τις αγορές σου στο κέντρο της νησιού. Το σημείο είναι εξαιρετικό διότι βρίσκεται κοντά στις κεντρικές οδούς του νησιού προσφέροντας γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε όλα τα τουριστικά σημεία της Ζακύνθου αλλά και σε όλες τις διάσημες και πανέμορφες παραλίες του νησιού.

Πρόκειται για μία εξαιρετική ευκαιρία επένδυσης, καθώς από την πρώτη στιγμή της αγοράς τα σπίτια μπορούν να κατοικηθούν από τον νέο ιδιοκτήτη ή να του προσφέρουν άμεσα εισόδημα από την εκμετάλλευση τους.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Τζάκι

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Δορυφορική κεραία

Κήπος

Θέσεις Parking: Τρεις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.