Ενοικίαση Μονοκατοικία 85τ.μ. - Κέντρο, Νέα Ιωνία Βόλου

Ζητούμενη τιμή: 570 €

Μονοκατοικία - Ενοικίαση - Νέα Ιωνία Βόλου, Κέντρο

570 €

Ν. Μαγνησίας, Νέα Ιωνία Βόλου, Κέντρο

ID: 230941089-223

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

85

Έτος Κατασκευής

1960

Διατίθεται προς ενοικίαση ανακαινισμένη Μονοκατοικία στη Νέα Ιωνία Βόλου

Κωδικός Ακινήτου: 19309-9624

Μια πλήρως ανακαινισμένη από το καλοκαίρι του 2022 και επιπλωμένη μονοκατοικία, η οποία δεν έχει κατοικηθεί ακόμη και ούτε έχει γίνει χρήση της οικοσκευής της και του εξοπλισμού της. Αυτό το ισόγειο κατάλυμα καλύπτει συνολική επιφάνεια 85 τετραγωνικών μέτρων, προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα.

Η κατοικία διαθέτει δύο άνετα υπνοδωμάτια και μια ενιαία διαρρύθμιση σαλοκουζίνας που προσφέρει ευρυχωρία και φωτεινότητα. Το μπάνιο του σπιτιού είναι πλήρως εξοπλισμένο, προσθέτοντας στην άνεση των κατοίκων.

Κατασκευασμένη περίπου το 1960 , η μονοκατοικία συνδυάζει την κλασική αισθητική με τη σύγχρονη ανακαίνιση, διαθέτοντας ενεργειακή κλάση Γ. Η θέρμανση είναι ατομική με αέριο, ενώ τα κουφώματα αλουμινίου, τα πλακάκια στα πατώματα, η θωρακισμένη πόρτα, οι εντοιχιζόμενες ντουλάπες και τα διπλά τζάμια εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την άνεση.

Η πρόσβαση για ΑΜΕΑ είναι εξασφαλισμένη, ενώ η εξωτερική μόνωση με θερμοπρόσοψη εγγυάται ένα θερμικά αποδοτικό περιβάλλον. Η κατοικία θερμένεται με ατομικό λέβητα αερίου και προσφέρει επίσης ανέσεις όπως A/C, σίτες στα παράθυρα, αποθήκη και διαθέτει και δικό της χώρο στάθμευσης.

Η τοποθεσία της στο κέντρο της Νέας Ιωνίας προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, υπηρεσίες και δικτύα μεταφοράς, καθιστώντας την ιδανική για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν την άνεση του σπιτιού με την ζωντάνια της πόλης.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Γ

Επιπλωμένο

Αποθήκη

Μπάνιο

Κλιματισμός

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.