Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 2314τ.μ. - Καλιπάδο, Αρκάδι

Ζητούμενη τιμή: 60000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Αρκάδι, Καλιπάδο

60,000 €

Ν. Ζακύνθου, Αρκάδι, Καλιπάδο

ID: 232121002-6

Τετραγωνικά Μέτρα

2314

Κωδικός Ακινήτου 2-103 Στον Καλιπάδο της Ζακύνθου, διατίθεται προς πώληση οικόπεδο 2314,23τ.μ. με απεριόριστη θέα προς τον κάμπο και την θάλασσα του κόλπου του Λαγανά. Υπάρχει ισχύουσα άδεια οικοδομής για διώροφη κατοικία 110τ.μ. με υπολειπόμενη δόμηση, προσφέροντας μια εξαιρετική ευκαιρία για την γρήγορη κατασκευή ενός σπιτιού σε μια πολύ καλή τοποθεσία του νησιού.

Το οικόπεδο βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό του Καλιπάδου, σε ένα ύψωμα, παρέχοντας τη δυνατότητα να είναι ταυτόχρονα κοντά στο χωριό αλλά και σε απόσταση από αυτό διατηρώντας έτσι την ιδιωτικότητα του. Έχει πρόσοψη σε δημοτικό δρόμο, διαθέτει ελαιόδεντρα και απέχει μόλις 500 μέτρα από το χωριό. Η πλησιέστερη παραλία, το Τραγάκι, απέχει μόλις 4 λεπτά από το σημείο, ενώ η τουριστική περιοχή του Τσιλιβί βρίσκεται σε απόσταση 8 λεπτών από το οικόπεδο. Το κέντρο της πόλης της Ζακύνθου απέχει περίπου 10 λεπτά.

Αυτό το οικόπεδο συνδυάζει την ηρεμία της φύσης με την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις, καθιστώντας το μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν το ιδανικό εξοχικό σπίτι ή μόνιμη κατοικία σε αυτό τον όμορφο τόπο.

Τιμή : 60.000 €

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.