Ενοικίαση Μονοκατοικία 80τ.μ. - Χωραφάκια, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 680 €

Just Rented

Μονοκατοικία - Ενοικίαση - Ακρωτήρι, Χωραφάκια

680 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Χωραφάκια

ID: 231671012-253

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

80

Έτος Κατασκευής

1995

Η Γαρμπιδάκη Κωνσταντίνα και η RE/MAX Specialists παρουσιάζουν σε αποκλειστικότητα μία γραφική μονοκατοικία στα Χωραφάκια Ακρωτηρίου.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ μονοκατοικία 80τ.μ. οικόπεδο 1000 τ.μ. στο χωριό Χωραφάκια του δήμου Ακρωτηρίου. Το ακίνητο είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο. Αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνα - σαλόνι, μπάνιο, 2 υπνοδωμάτια εκ τον οποίον το ένα είναι σοφίτα. Διαθέτει ξύλινα κουφώματα, πατώματα από πέτρα και ξύλο, τζάκι και A/C. Στον εξωτερικό χώρο διαθέτει BBQ, ξυλόφουρνο, ανοιχτωσιά και έναν ιδιωτικό κήπο γεμάτο λουλούδια! Το σπίτι είχε ανακαινιστεί το 2019.

Σε μικρή απόσταση από το σπίτι βρίσκονται κάποιες από τις πιο διάσημες παραλίες των Χανιών, όπως Σταυρός, Καλαθάς, Τερσανάς, Σειτάν Λιμάνια, Μαράθι, Λουτράκι, κ.α.. Η απόσταση του από την πανέμορφη και δημοφιλή παραλία του Σταυρού είναι μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο, από τα Κουνουπιδιανά 4χλμ, από τον Διεθνή Αερολιμένα Χανίων απέχει 6χλμ, και από την πόλη των Χανίων 11 χλμ.

Τα Χωραφάκια είναι ένα μικρό ζωντανό χωριό που έχει απ όλα και διαρκώς αναπτύσσεται, κυρίως λόγω τουρισμού. Διαθέτει σχολείο, σούπερ-μάρκετ, ταβέρνες, pub, καφενεία, ξενοδοχεία κ.α. Το συγκεκριμένο ακίνητο αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους προτιμούν έναν γαλήνιο τρόπο ζωής μέσα στη φύση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για υπόδειξη παρακαλώ καλέσετε στο 6980884988.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Μπάνιο

Αποθήκη

Τζάκι

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Βουνό

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.