Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 3235τ.μ. - Φαλασαρνά, Κίσσαμος

Ζητούμενη τιμή: 170000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Κίσσαμος, Φαλασαρνά

170,000 €

Ν. Χανίων, Κίσσαμος, Φαλασαρνά

ID: 231671005-166

Τετραγωνικά Μέτρα

3235

Πωλείται στα Φαλάσαρνα οικόπεδο 3235τμ που βρίσκεται εκτός σχεδίου αλλά έχει βεβαίωση όρων δόμησης για 186τμ. Εντυπωσιακή και ανεμπόδιστη θέα 180° στη θάλασσα, στα ελαιόδεντρα, τα βουνά και το ηλιοβασίλεμα το οποίο θεωρείται το καλύτερο στην Κρήτη επειδή η θέα του ορίζοντα είναι απεριόριστη με τον ήλιο να χάνεται μέσα στη θάλασσα. Έχει πρόσοψη 80 μέτρα σε αγροτικό δρόμο που χρειάζεται επισκευή και απέχει από άσφαλτο 1 χιλιόμετρο. Τα Φαλάσαρνα αποτελούν μια από τις διασημότερες παραλίες της Ελλάδας, καθώς έχει βραβευτεί ως η καλύτερη παραλία της Κρήτης και μια από τις 10 καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη. Εκτείνεται πάνω από ένα χιλιόμετρο, παρέχοντας άφθονο χώρο στους επισκέπτες να απολαύσουν με την ηρεμία τους το μπάνιο τους. Τα νερά της ανακλούν ένα μαγευτικό τροπικό γαλαζοπράσινο διαφανές χρώμα, χάρη στην ψιλή, ανοιχτόχρωμη άμμο της. Η τεραστια αμμουδιά είναι πλήρως οργανωμένη με εστιατόρια, καφέ-μπαρ, parking, υπηρεσίες θαλάσσιων σπορ, γήπεδο beachvolley, ομπρέλες με ξαπλώστρες σε διάφορες τιμές, αλλά και άπλετο χώρο για όσους θέλουν να φέρουν τη δική τους πετσέτα και ομπρέλα Έχουν ενταχθεί στα σχέδια Natura 2000, λόγω της ποικιλίας χλωρίδας και πανίδας στην περιοχή αλλά και λόγω του ιδιαίτερου φυσικού κάλλους. Στο βόρειο τέρμα της παραλίας άκμασε κατά την αρχαιότητα μια πόλη-κράτος η αρχαία Φαλάσαρνα και ήταν πάντα ένας από τους σημαντικότερους λιμένες της Κρήτης. Απέχει: από τον Πλάτανο 1.5 χιλιόμετρο ή 5 λεπτά με το αυτοκίνητο, ένα πολύ όμορφο κεφαλοχώρι, από τα μεγαλύτερα του Νομου Χανίων όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα. από το Ελαφονήσι 47 χιλιόμετρα ή 1 ώρα και 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από τον Μπάλο 16 χιλιόμετρα ή 40 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Κίσσαμο 10 χιλιόμετρα ή 15 λεπτά με το αυτοκίνητο και από τα Χανιά 48 χιλιόμετρα ή 55 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Μια εξαιρετική ευκαιρία σας περιμένει να την ανακαλύψετε με την υπέροχη θέα στη θάλασσα και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Ένα κομμάτι από τον παράδεισο με τη γοητεία της μαγευτικής παραλίας ανάμεσα στη θάλασσα με τις τροπικές αποχρώσεις και τα καταγάλανα νερά και δίπλα στην αρχαία πόλη. Ένας προορισμός όπου το παρελθόν και το παρόν συγκλίνουν, προσφέροντας έναν μοναδικό καμβά για τα όνειρά σας.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.