Ενοικίαση Γραφείο 306τ.μ. - Λιμάνι, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 2500 €

Γραφείο - Ενοικίαση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Λιμάνι

2,500 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Λιμάνι

ID: 231361004-1161

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

306

Έτος Κατασκευής

1987

Όροφος

3ος

Κωδικός ακινήτου: 28-5366 - Θεσσαλονίκη Δήμος Λιμάνι ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ γραφείο στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 306 τ.μ. . Αποτελείται από κουζίνα, μπάνιο και 2 WC. Είναι κατασκευασμένο το 1987 και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, δομημένη καλωδίωση - Τιμή: 2.500 € (Κωδικός γραφείου 231361004-1161) Επαγγελματικός χώρος γραφείων 306τμ τελευταίου ορόφου, με διαρρύθμιση που αποτελείται από χωριστό διευθυντικό γραφείο, χωριστό μεγάλο γραφείο, 1 αίθουσα συσκέψεων μεγάλη, 1 αίθουσα συσκέψεων μικρότερη, χώρο υποδοχής, χώρο αναμονής, ένα μεγάλο ενιαίο χώρο γραφείων, 1 χωριστό γραφείο με τζαμαρία, χώρο κουζίνας με πάγκο, ντουλάπια και νιπτήρα, 2 κοινά WC ανδρών-γυναικών και 1 χωριστό μπάνιο. Έχει δικό του μεγάλο μπαλκόνι και μια μικρή εξωτερική αποθήκη στο μπαλκόνι 10 τμ, 2 υπόγειες ιδιωτικές θέσεις πάρκινγκ. Σε εύκολα προσβάσιμη περιοχή, πολύ κοντά στο λιμάνι και τη Δυτική είσοδο της πόλης. Ανήκει σε συγκρότημα οικοδομών. Η πολυκατοικία διαθέτει δύο ανελκυστήρες. Διαθέτει σύστημα θέρμανσης-ψυξης με σύστημα αντλίων θερμότητας hitachi, ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου ETEM, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, υποδομή συναγερμού και πυρασφάλειας, έτοιμο τηλεφωνικό κέντρο και σύστημα δομημένης καλωδίωσης, περσίδες σκίασης,(μπορεί να ενοικιαστεί κατόπιν συνεννόησης με έπιπλα γραφείων, βιβλιοθηκών, υποδοχής, κτλ.). Δάπεδο από πλακάκι, βαμμένο πρόσφατα. Επίσης διαθέτει φωτοβολταϊκό net metering που εξοικονομεί περίπου το 90% της κατανάλωσης ενέργειας. Ανοιχτό από 3 πλευρές, με προσανατολισμό Νότιο, Νοτιοανατολικό, Νοτιοδυτικό, φωτεινό. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

REMAX DOMINO Κλεάνθους 25, Κάτω Τούμπα 2313088317 www.remax-domino.gr info@remax-domino.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Θέρμανση

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Κουζίνα: Αυτόνομη

WC

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Δύο

Ανελκυστήρας

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.