Πώληση Διαμέρισμα 115τ.μ. - Μετέωρα, Πολίχνη

Ζητούμενη τιμή: 200000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Πολίχνη, Μετέωρα

200,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Πολίχνη, Μετέωρα

ID: 231571017-175

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

115

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

3ος

Κωδικός ακινήτου: 99-2302 – ΜΕΤΕΩΡΑ ΝΕΑΠΟΛΗ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ σε νεόδμητη οικοδομή διαμερίσματα συνολικής επιφάνειας 115 τ.μ. ( 88 τ.μ. καθαρά) στον 1ο ή 2ο ή 3ο όροφο. Σε πολύ καλό σημείο της περιοχής με εύκολη πρόσβαση σε σχολεία, πλατεία, αγορά κλπ. Δυτικός ο κύριος προσανατολισμός. Άριστη αρχιτεκτονική. Διαμπερής η διάταξή της στην οικοδομή. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο, WC. Όλα είναι άριστα χωροθετημένα και αξιοποιούν τα τετραγωνικά του διαμερίσματος στο έπακρο. Το μπροστινό μπαλκόνι αρκετά μεγάλο για να μπορείτε άνετα να τοποθετήστε τραπέζι με καρέκλες και να απολαμβάνετε την θέα τα ήσυχα βράδια, μόνοι ή και με παρέα. Εξαιρετική θέα που δεν κλείνεται σε όλο τον κάμπο της Θεσσαλονίκης και την πόλη Η οικοδομή είναι υπό κατασκευή και διαθέτει, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , διπλά τζάμια. Υπάρχει δυνατότητα αλλαγών εντός του διαμερίσματος σε αυτό το στάδιο. Η οικοδομή βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν με την πρόοδο των εργασιών. Υπάρχουν έτοιμες προτάσεις για διαφορετική διαμόρφωση των χώρων. Η τιμή είναι ενδεικτική και αφορά το διαμέρισμα του 1ου ορόφου. Ιδανικό για ιδιοκατοίκηση ή και για εκμετάλλευση, για νεαρό ζευγάρι ή οικογένεια. Αξίζει να την επισκεφτείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Στην διάθεση της εταιρείας υπάρχουν καταχωρημένα και άλλα πάρα πολλά διαμερίσματα, σε όλη την Θεσσαλονίκη, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Β

WC

Μπάνιο

Αποθήκη

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Δυτικό

Πόρτα ασφαλείας

Νέα Οικοδομή

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.