Πώληση Διαμέρισμα 138τ.μ. - Κέντρο, Θέρμη

Ζητούμενη τιμή: 340000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Θέρμη, Κέντρο

340,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Θέρμη, Κέντρο

ID: 231571017-167

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

138

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

2ος

Κωδικός ακινήτου: 99-2283 – ΣΤΗ ΘΕΡΜΗ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Υπερπολυτελούς κατασκευής, Ενεργειακής κλάσης Α+ διαμέρισμα, σε νεόδμητη οικοδομή συνολικής επιφάνειας 137,95 τ.μ. (117,00 τ.μ. καθαρά) στον 1ο ή 2ο όροφο. Σε πολύ καλό σημείο της περιοχής με εύκολη πρόσβαση σε κύριες οδούς. Πολύ προνομιούχο προσανατολισμό, ανοιχτό από τρείς πλευρές. Γωνιακό, διαμπερές. Η οικοδομή έχει ενεργειακή κλάση Α+ Το διαμέρισμα έχει λειτουργικότατη διάταξη, είναι γωνιακό, αποτελείται από 2 μεγάλα υπνοδωμάτια, και ένα MASTER υπνοδωμάτιο με δικό του WC, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC επισκεπτών. Μεγάλο κύριο μπαλκόνι από το σαλόνι για άνετη τοποθέτηση τραπεζιού με καρέκλες, ώστε να χαλαρώνετε μόνοι ή και με φίλους τα ήσυχα βράδια. Όλοι οι χώροι έχουν άμεση πρόσβαση σε μπαλκόνι. Η οικοδομή είναι υπό κατασκευή και διαθέτει, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, διπλά τζάμια, πρόσβαση ΑΜΕΑ, 2 δύο θέσεις στάθμευσης, αποθήκη, ενδοδαπέδια θέρμανση. Αντλία θερμότητας για θέρμανση και ψύξη. Η οικοδομή βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν με την πρόοδο των εργασιών. Το έργο είναι δύο όμοιες οικοδομές με δική τους ανεξάρτητη είσοδο, οι οποίες ενώνονται στην μία πλευρά, κτίριο Γ κ Δ Η τιμή αφορά το διαμέρισμα του 1ου ορόφου. Αξίζει να το επισκεφθείτε.

Στην διάθεση της εταιρείας μας, υπάρχει μεγάλος αριθμός ακινήτων στην περιοχή με πολύ καλές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Α+

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Θέρμανση

Μπάνιο

Αποθήκη

WC

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Θέσεις Parking: Δύο

Πόρτα ασφαλείας

Νέα Οικοδομή

Ανελκυστήρας

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.