Πώληση Διαμέρισμα 90τ.μ. - Ταυρωνίτης, Βουκολιές

Ζητούμενη τιμή: 160000 €

ΥΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Διαμέρισμα - Πώληση - Βουκολιές, Ταυρωνίτης

160,000 €

Ν. Χανίων, Βουκολιές, Ταυρωνίτης

ID: 231671051-34

Συνολικά Δωμάτια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

90

Έτος Κατασκευής

1998

Νέα ανάθεση από τον σύμβουλο ακινήτων Νικόλα Τζαγκαράκη και την RE/MAX Specialists!

Πωλείται όμορφο - ανακαινισμένο διαμέρισμα στη περιοχή Δέμπλα στον Ταυρωνίτη Χανίων με θέα!

Το διαμέρισμα είναι συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ., κατασκευής του 2004 το οποίο έχει ανακαίνιστει το 2014, αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ενιαίο σαλόνι -κουζίνα, 1 μπάνιο, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για ντουλάπα, 2 μπαλκόνια, μία μεγάλη κοινόχρηστη αυλή η οποία περιβάλλεται από κήπο με δέντρα.

Βρίσκεται στο ισόγειο διπλοκατοικίας σε εξ αδιαίρετου οικόπεδο 216.352τμ. και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, με ηλιακό θερμοσίφωνα, σίτες στα παράθυρα, αυτόνομη θέρμανση και θέση parking. Σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί ότι βρίσκεται σε ύψωμα, με θέα στην θάλασσα από το μπαλκόνι. Το διαμέρισμα είναι επίσης πλήρως ανακαινισμένο στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

❗Πληροφορίες τοποθεσίας Ο Ταυρωνίτης είναι χωριό και έδρα ομώνυμης κοινότητος του δήμου Πλατανιά στην περιφερειακή ενότητα Χανίων της Κρήτης. Βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Κρήτης, επί της παλαιάς Εθνικής Οδού Χανίων - Κισσάμου, 18 χλμ. από τα Χανιά. Στο χωρίο καταλήγει ο ομώνυμος ποταμός. Το παρόν ακίνητο αποτελεί εξαιρετική επιλογή λόγω της τοποθεσίας του αφού βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση. Η απόσταση του από την παραλία είναι μόλις 15 λεπτά με τα πόδια, από τα Χανιά είναι μόλις 20 λεπτά οδικώς ενώ από τον Διεθνή Αερολιμένα Χανίων απέχει 33 χλμ. Στον απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς Ταυρωνίτη, έχετε κοντά σας τις πιο διάσημες παραλίες της Κρήτης: Πλατανιάς, Αγιά Μαρίνα, Γεράνι, Μάλεμε, Ραπανιανά και Κολυμπάρι!

↪Ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν έναν ήσυχο, άλλα και κοσμοπολίτικο τρόπο ζωής. Το χωριό Ταυρωνίτης είναι ένα παραθαλάσσιο θέρετρο που διαρκώς αναπτύσσεται εξαιτίας των πολλών νεόδμητων τουριστικών καταλυμάτων. Διαθέτει σχολείο, μικροαγορές, ταβέρνες, καφετέριες, ξενοδοχεία και επειδή έχει πρόσβαση στο εθνικό οδικό δίκτυο, έχει εύκολη μετακίνηση προς οποιαδήποτε περιοχή της Κρήτης.

ℹ️ Για περισσότερες πληροφορίες ή και για υπόδειξη του ακινήτου +30 6980918999 Μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω Viber ή Whats Up. Νίκος Τζαγκαράκης-Σύμβουλος Ακινήτων

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Διαμπερές

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.