Πώληση Μονοκατοικία 94τ.μ. - Αρήνη, Ζαχάρω

Ζητούμενη τιμή: 215000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ζαχάρω, Αρήνη

215,000 €

Ν. Ηλείας, Ζαχάρω, Αρήνη

ID: 231961004-55

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

94

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

1ος

Διατίθεται προς πώληση αποκλειστικά από το γραφείο μας νεόδμητη (2023) πετρόχτιστη μονοκατοικία δύο επιπέδων συνολικού εμβαδού 94 τ.μ. σε οικόπεδο 2.213,17 τ.μ. εντός του οικισμού Αρήνη Ηλείας. Στο ισόγειο της κατοικίας βρίσκεται σε ενιαία διαρρύθμιση χώρος κουζίνας και τραπεζαρίας, χώρος καθιστικού με τζάκι ο οποίος αν χρειαστεί μπορεί εύκολα να διαχωριστεί από τους υπόλοιπους χώρους, και ένα μπάνιο κατάλληλο για να εξυπηρετεί τους επισκέπτες της οικίας. Ανεβαίνοντας στον δεύτερο όροφο μέσω της εσωτερικής σκάλας βρίσκουμε ένα ακόμη μπάνιο και το υπνοδωμάτιο από το οποίο υπάρχει πρόσβαση στις βεράντες από όπου μπορεί κανείς να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης βλέποντας τον Κυπαρισσιακό κόλπο. Στην βεράντα των 22 τ.μ. υπάρχει πρόταση - σχέδιο το οποίο προβλέπει την δημιουργία ενός ακόμη υπνοδωματίου. Το ακίνητο είναι κατάλληλο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, όπως επίσης και για εκμετάλλευση ( βραχυχρόνια μίσθωση - Airbnb).

Μην παραλείψετε να δείτε το βίντεο του ακινήτου στο οποίο απεικονίζεται και η πορεία κατασκευής του από την αρχή!

Αποστάσεις: 4χλμ από την πόλη της Ζαχάρως 6 χλμ. από την παραλία της Ζαχάρως 7 χλμ. από την λίμνη του Καϊάφα και τα ιαματικά λουτρά 30 χλμ. από την Αρχαία Ολυμπία 55 χλμ. από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας 75 χλμ. από το αεροδρόμιο του Αράξου 60 χλμ. από το λιμάνι της Κυλλήνης

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τζάκι

Διαμπερές

Μπάνιο

WC

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

Νέα Οικοδομή

Ανακαινισμένο

Πρόσοψης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.