Πώληση Διαμέρισμα 113τ.μ. - Κάτω Τούμπα, Τούμπα

Ζητούμενη τιμή: 330000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Τούμπα, Κάτω Τούμπα

330,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Τούμπα, Κάτω Τούμπα

ID: 231571017-124

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

113

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

5ος

Κωδικός ακινήτου: 99-2162 – ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ σε νεόδμητη οικοδομή διαμερίσματα συνολικής επιφάνειας 113,00 τ.μ. το κάθε ένα, στον 5ο , 6ο , 7ο , 8ο όροφο . Διαμπερές, με μπαλκόνια μπρος πίσω. Οροφοδιαμερίσματα. Νότιο-Δυτικός ο κύριος προσανατολισμός. Το κάθε διαμέρισμα αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο, WC. Μεγάλο μπροστινό μπαλκόνι. Πολύ καλή διάταξη όλων των χώρων. Όλοι οι χώροι βλέπουν σε μπαλκόνι. Το μπροστινό μπαλκόνι είναι αρκετά μεγάλο για να μπορείτε να απολαύσετε την θέα μόνοι ή με φίλους τις ωραίες βραδιές του καλοκαιριού. Η οικοδομή είναι υπό κατασκευή και διαθέτει, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, διπλά τζάμια, θέρμανση ατομική αερίου, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, αποθήκη, θέσεις στάθμευσης στην πυλωτή, αποθήκη στο υπόγειο. Υπάρχει δυνατότητα αλλαγών εντός του διαμερίσματος σε αυτό το στάδιο. Η οικοδομή βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν με την πρόοδο των εργασιών. Η τιμή είναι ενδεικτική και αφορά το διαμέρισμα του 5ου ορόφου. Αξίζει να το επισκεφτείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Στην διάθεση της εταιρείας υπάρχουν καταχωρημένα και άλλα πάρα πολλά διαμερίσματα, σε όλη την Θεσσαλονίκη, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Β

Αποθήκη

WC

Μπάνιο

Διαμπερές

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Νέα Οικοδομή

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.