Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 2001τ.μ. - Ξηροστέρνι, Βάμος

Ζητούμενη τιμή: 53000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Βάμος, Ξηροστέρνι

53,000 €

Ν. Χανίων, Βάμος, Ξηροστέρνι

ID: 231671057-4

Τετραγωνικά Μέτρα

2001

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το Θεολόγο Ιντζέ και την REMAX Specialists,

ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικόπεδο 2 στρεμμάτων στο Ξηροστέρνι του δήμου Βάμου, με θέα σε ανοιχτό ορίζοντα και θάλασσα από τον όροφο. Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, αφού έχει ήδη κατατεθεί αίτηση για την ανέγερση 2 κατοικιών με ξεχωριστή πισίνα για το κάθε ένα. Βρίσκεται σε ένα ήσυχο, καταπράσινο περιβάλλον, με γειτονικές νεόδμητες βίλλες κάνοντας το κατάλληλο για ιδιωτική χρήση ή για επένδυση.

Το Ξηροστέρνι είναι μικρό χωριό στον Αποκόρωνα Χανίων. Βρίσκεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα χωριά Κεφαλάς και Βάμος και απέχει περίπου 25 χλμ από την πόλη των Χανίων. Το όνομα Ξηροστέρνι, σημαίνει ξερές στέρνες, δηλαδή δεξαμενές νερού. Ο οικισμός έχει παραδοσιακό χαρακτήρα και είναι πολύ γραφικός. Στο χωριό δεν υπάρχουν ξενοδοχεία ή άλλες εγκαταστάσεις μαζικού τουρισμού – θα βρείτε μόνο δωμάτια προς ενοικίαση ή πολυτελείς βίλες, χτισμένες παραδοσιακά και ενταγμένες στο φυσικό τοπίο. Στο Ξηροστέρνι υπάρχουν ταβέρνες με παραδοσιακή κουζίνα και το καφενείο του χωριού. Το χωριό έχει διατηρήσει τα έθιμα του με μεγαλύτερη εκδήλωση το πανηγύρι στις 5 και 6 Αυγούστου, όπου γιορτάζεται η κεντρική εκκλησία του χωριού που είναι αφιερωμένη στη Μεταμόρφωση του Σωτήρα.

Αν θέλετε και εσείς να επωφεληθείτε από την προσφορά αυτή, επικοινωνήστε με τον Θεολόγο Ιντζέ στο 6971860149 ή στο 2821058833.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.