Πώληση Μονοκατοικία 100τ.μ. - Εξώπολη, Γεωργιούπολη

Ζητούμενη τιμή: 37000 €

Just Sold

Μονοκατοικία - Πώληση - Γεωργιούπολη, Εξώπολη

37,000 €

Ν. Χανίων, Γεωργιούπολη, Εξώπολη

ID: 231671051-27

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

100

Έτος Κατασκευής

1998

Ο σύμβουλος ακινήτων Νικόλας Τζαγκαράκης και η RE/MAX Specialists παρουσιάζουν σε αποκλειστικότητα μία ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία ακινήτου στην Εξώπολη Χανίων.

→ ΠΩΛΕΙΤΑΙ παλιά εντυπωσιακή μονοκατοικία με οικόπεδο που χρήζει ολικής ανακαίνισης.

☑️Η συνολική επιφάνεια της οικίας είναι 100τ.μ. ενώ το συνολικό εμβαδό του οικοπέδου είναι 371τ.μ.

☑️Το ακίνητο θα μπορούσε εκτός από μόνιμη κατοικία να αποτελέσει και μία εξαιρετική επενδυτική επιλογή εξίσου λόγω της τοποθεσίας του.

❗Η Εξώπολη είναι χωριό του Δήμου Αποκορώνου και βρίσκεται στα ανατολικά του νομού Χανίων. Απέχει περίπου 32 χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων και βρίσκεται στον επαρχιακό δρόμο που ενώνει το Βάμο με τη Γεωργιούπολη. Από την Εξώπολη, που είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού, ο επισκέπτης έχει ΑΠΕΡΑΝΤΗ θέα στον κόλπο και στο λιμανάκι της Γεωργιούπολης, όπου εκβάλλει ο Αλμυρός ποταμός. Στην Εξώπολη μπορεί κανείς να βρει ταβέρνες, εστιατόρια, καφενεία αλλά και αρκετά τουριστικά καταλύματα, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που την προτιμούν για την γραφικότητα και την ομορφιά της. Οι απέραντοι ελαιώνες της κρητικής γης, αλλά και η πλούσια βλάστηση της περιοχής, δίνουν στην Εξώπολη ένα χρώμα μοναδικό, σε σχέση με τα υπόλοιπα χωριά των Χανίων. Η απόσταση από τις παραλίες της Γεωργιούπολης( 3χλμ), αλλά και το χωριό του Βάμου, που διαθέτει πολλές τουριστικές υπηρεσίες και καταστήματα, την κάνουν επίσης ιδανική για όσους επιλέγουν ήρεμες διακοπές και χαλάρωση.

© Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής βίντεο με λήψη από το εξωτερικό τμήμα της οικίας και του οικοπέδου.

ℹ️ Για περισσότερες πληροφορίες

☎️+30 6980918999 tzagkarakis.real@gmail.com

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω Viber kαι Whats Up.

Νικόλας Τζαγκαράκης|REALTOR RE/MAX Specialists

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Μπάνιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.