Ενοικίαση Μονοκατοικία 250τ.μ. - Άγιος Ονούφριος, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 2300 €

Just Rented

Μονοκατοικία - Ενοικίαση - Ακρωτήρι, Άγιος Ονούφριος

2,300 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Άγιος Ονούφριος

ID: 231671015-197

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

250

Έτος Κατασκευής

2013

Διαθέσιμο από 30/10/2023.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευής επιπλωμένη μονοκατοικία - μεζονέτα στον Άγιο Ονούφριο Ακρωτηρίου. Η μονοκατοικία είναι 250 τ.μ. σε οικόπεδο 500 τ.μ., διαθέτει ιδιωτική πισίνα, προαύλιο χώρο με πράσινο, περίφραξη από πέτρινο τοίχο με δέντρα περιμετρικά καθώς και συρόμενη μεγάλη ηλεκτρική πόρτα. Το ακίνητο διαθέτει υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο. Το υπόγειο είναι ευάερο, διαθέτει πάρα πολύ εύκολη πρόσβαση τόσο από το εσωτερικό του σπιτιού όσο και από τους προαύλιου χώρους. Επίσης, διαθέτει κουζίνα, τουαλέτα, γυμναστήριο και χώρο ψυχαγωγίας. Το ισόγειο είναι υπερυψωμένο και διαθέτει κουζίνα, μεγάλο ενιαίο χώρο, ένα υπνοδωμάτιο, τουαλέτα και πολύ μεγάλα μπαλκόνια εμπρός και πίσω. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, τουαλέτα και από ευρύχωρα μπαλκόνια με πολύ καλή θέα. Το ακίνητο είναι εξοπλισμένο με 8 κλιματιστικά, αυτόνομη θέρμανση, αλουμίνια τελευταίας τεχνολογίας, σίτες και ιδιωτικό πάρκινγκ. Η θέση του ακινήτου είναι πολύ καλή καθώς βρίσκεται σε ύψωμα, μόλις 790 μέτρα από την παραλία και διαθέτει αρκετή ιδιωτικότητα. Σε 200 μέτρα από τη μονοκατοικία υπάρχει σχολείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο Άγιος Ονούφριος είναι μια παραθαλάσσια σταθερά αναπτυσσόμενη περιοχή του Ακρωτηρίου Χανίων, βρίσκεται 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης των Χανίων, μόλις 1000 μέτρα από τα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου, 7 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης των Χανίων και 10 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Σούδας.

Διατίθεται για μακροχρόνια μίσθωση.

Επικοινωνήστε τώρα στο 6987050294 και κλείστε ένα ραντεβού για να το δείτε από κοντά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Μπάνιο

WC

Διαμπερές

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.