Πώληση Βίλα 78τ.μ. - Δουλιανά, Βάμος

Ζητούμενη τιμή: 210000 €

Βίλα - Πώληση - Βάμος, Δουλιανά

210,000 €

Ν. Χανίων, Βάμος, Δουλιανά

ID: 231671049-41

Τετραγωνικά Μέτρα

78

Έτος Κατασκευής

1998

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ βίλες στα Δουλιανά Αποκορώνου.

Οι βίλες κυμαίνονται από 78 τμ εως και 200 τμ. Όλες είναι πλήρως εξοπλισμένες με παραδοσιακή διακόσμηση, πισίνα, BBQ, κήπους και καταπληκτική θέα. Κάποιες έχουν 1, 2, 3 ή και 4 υπνοδωμάτια ικανοποιώντας έτσι και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Τα Δουλιανά βρίσκονται σε υψόμετρο 175 μέτρων στα βόρεια των υψωμάτων του Βάμου, ανάμεσα στα χωριά Τσιβαράς και Γαβαλοχώρι.

Ως προς την προέλευση της ονομασίας του χωριού, λέγεται ότι σχετίζεται με τις Δουλοπόλεις της αρχαιότητας, αλλά δεν έχουν βρεθεί τόσο παλιά κτίσματα στην περιοχή (ή έστω ερείπια τους). Τα Δουλιανά είναι ένας μικρός οικισμός με ενδιαφέρουσα λαϊκή αρχιτεκτονική, η οποία έχει διατηρηθεί σε μεγάλο βαθμό χάρη στην ευαισθησία και τις προσπάθειες των ντόπιων, αλλά και των ξένων που έρχονται συχνά ή έχουν εγκατασταθεί στο χωριό. Αρκετά σημεία του χωριού έχουν θέα προς τον κάμπο στα ανατολικά και το Γαβαλοχώρι, ενώ άλλα προς τη θάλασσα και το Ακρωτήρι. Περισσότερη φυσική ομορφιά μπορεί κανείς να απολαύσει περπατώντας το παλιό μονοπάτι που συνδέει τα Δουλιανά με το Γαβαλοχώρι, περνώντας από ένα μικρό φαράγγι και την εκκλησία του Αγ. Ιωάννη, που έχει χτιστεί μέσα σε μια σπηλιά

Επικοινωνήστε τώρα στο 6973439642 και κλείστε ένα ραντεβού για να τις δείτε από κοντά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Τζάκι

Επιπλωμένο

Διαμπερές

Εξωτερικά

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.