Πώληση Μεζονέτα 380τ.μ. - Αγία Τριάδα, Θερμαϊκός

Ζητούμενη τιμή: 450000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Θερμαϊκός, Αγία Τριάδα

450,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Θερμαϊκός, Αγία Τριάδα

ID: 231361004-768

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

380

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

1995

Όροφος

1ος

Πωλείται πλήρως επιπλωμένη τριώροφης μετά ημιυπόγειου και κήπου κατοικία , 380 τ.μ. στην Περαία, κατασκευής του 1995.

Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια (Στo master bedroom εχει διπλη μπανιερα υδρομασαζ.), σαλόνι, κουζίνα, 3 μπάνια και wc, ενώ είναι διαρρυθμισμένη σε 4 επίπεδα. Επιπρόσθετα υπάρχει κήπος, βεράντα και θέση στάθμευσης. Έχει 2 μπάνια στον 1ο όροφο, 1wc στο δεύτερο όροφο όπου και η master bedroom η οποία διαθέτει και διπλη μπανιερά χωνευτή στο πάτωμα με jacuzi, με τεράστιο μπαλκόνι όπως και τζάκι

H sauna με καμπίνα shower που διαθέτει εγκατάσταση για ατμόλουτρο και πολυοργανο γυμναστικής βρίσκονται στο ημιυπόγειο οπου υπάρχει επίσης καμινάδα με προβλεψη για τζακι, δωματιο laundry, δωματιο υπηρεσιας με προβλεψη για παραθυρο εξωτερικο. Στο ημιϋπογειο υπαρχει αποθηκη και το μηχανοστασιο. Το ημιϋπογειο προσφερεται για μεγαλο playroom. Εχει εξωπορτα προς τον κηπο, και τα περιμετρικα παραθυρα προσφερουν απλετο φυσικο φωτισμο. Επικοινωνει με τον πρωτο οροφο με κυκλικη μαρμαρινη σκαλα η οποια ανεβαζει και στον οροφο. Εχουν προβλεφθει αποστασεις για τοποθετηση ασανσερ.

Στη σκεπη πανω απ τη σκαλα υπαρχει skylight σε σχημα πυραμιδας απ το οποιο προσφερεται απλετος φυσικος φωτισμος. Ολες οι μπαλκονόπορτες και παραθυρα εχουν σιτες.

Εχει περιμετρικο απο τρεις πλευρες κηπο μικρο, με δεντρα λεμονοκυπαρισσα σε σειρα πισω και εσπεριδοειδη στον κηπο απ την εξοδο της κουζινας.

Το τριτο δωματιο του 1ου οροφου εχει εσωτερικη σοφιτα - κρεβατοκάμαρα skylight και ντουλαπα

Το τζακι του ισογειου εχει ανοιγμα σε δυο συνεχεις πλευρες και ειναι μαρμαρινο.

Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του ακινήτου προστίθενται η εσωτερική σκάλα, η θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, ο διαθέσιμος οικιακός εξοπλισμός, οι ντουλάπες, οι σίτες στα κουφώματα και το τζάκι. Το ακίνητο έχει θέα στη θάλασσα. Βρίσκεται σε απόσταση 10 μ. από τη θάλασσα.

Κωδικός ακινήτου: 7-73

Remax Domino Κλεάνθους 25, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα http://www.remax-domino.gr/ info@remax-domino.gr Τηλέφωνο: 2313088317

Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

REMAX DOMINO Κλεάνθους 25, Κάτω Τούμπα 2313088317 www.remax-domino.gr info@remax-domino.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Ενεργειακή κλάση: Αδιάφορο

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τζάκι

Επιπλωμένο

WC

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Κήπος

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.