Πώληση Διαμέρισμα 75τ.μ. - Κέντρο, Μενεμένη

Ζητούμενη τιμή: 50000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Μενεμένη, Κέντρο

50,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Μενεμένη, Κέντρο

ID: 231361004-634

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

75

Έτος Κατασκευής

1965

Όροφος

Ισόγειο

Περιοχή Μενεμένη σε πολύ ήσυχη γειτονιά πωλείται ισόγειο διαμέρισμα ,το οποίο είναι σε διπλοκατοικία συνολικής επιφάνειας 75 τμ μεικτά και τα καθαρά του 59 τμ. Είναι κατασκευασμένο το 1965, διαθέτει 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια και σαλοκουζίνα ,μπάνιο. Είναι προσόψεως ,φωτεινό και πολύ ωραία διαρρύθμιση με άνετους χώρους. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του είναι η θωρακισμένη πόρτα, κλιματιστικό, αποθήκη κοινόχρηστη ,μπαλκόνι άνετο, έχει ανοιχτωσιά οπότε υπάρχει ευκολία στη στάθμευση.. Τέλος βρίσκεται δίπλα σε κεντρικούς δρόμους, καταστήματα, σχολεία (δημοτικά ,γυμνάσια ,λύκεια), πράσινους χώρους και αθλητικές δομές. Ιδανικό για οικογένειες. Η περιγραφή βασίζεται σε στοιχεία που έδωσε ο ιδιοκτήτης. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

REMAX DOMINO Κλεάνθους 25, Κάτω Τούμπα 2313088317 www.remax-domino.gr info@remax-domino.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Κλιματισμός

Μπάνιο

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βόρειο

Πόρτα ασφαλείας

Πρόσοψης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.