Πώληση Αγροτεμάχιο 4191τ.μ. - Καστριανή, Κέα

Ζητούμενη τιμή: 50000 €

Αγροτεμάχιο - Πώληση - Κέα, Καστριανή

50,000 €

Ν. Κυκλάδων, Κέα, Καστριανή

ID: 231361004-310

Τετραγωνικά Μέτρα

4191

Κωδικός ακινήτου: 22-3717 - Κέα Καστριανή Χάλαρα ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικοδομήσιμο επικλινές αγροτεμάχιο συνολικής επιφάνειας 4191 τ.μ. Διαθέτει ρεύμα, πρόσοψη 36 μέτρα απόσταση από θάλασσα 800 μέτρα απόσταση από πόλη 3500 μέτρα Τιμή: 50.000 € (Κωδικός γραφείου 231361004-310) Πρόκειται για μία οικονομική επιλογή αγοράς ως αγροτεμάχιο κατάλληλο για την κατασκευή εξοχικής κατοικίας, αλλά και με πολύ καλά στοιχεία που επιτρέπουν τη διαμονή με κατασκευή οικοδομής και για μόνιμη κατοικία, και την εντός αυτού δραστηριότητα σε ήπιες και χαμηλής εντάσεως καιρικές συνθήκες και τον χειμώνα

ακόμη και με γενικά στην ευρύτερη υπόλοιπη περιοχή επικρατούσες έντονες καιρικές συνθήκες (κρύου και ισχυρών βόρειων ανέμων). Λόγω του νότιου- νοτιοδυτικού προσανατολισμού του είναι απολύτως προστατευμένο από ισχυρούς βόρειους ανέμους και –με τον δυνατό κατάλληλο προσανατολισμό οικοδομής- παρέχει την απόλαυση της θέας ειδυλλιακών ηλιοβασιλεμάτων με θέα προς την Κορησσία και περαιτέρω στο βάθος με θέα προς τη θάλασσα. Έχει ομαλή και επικλινή χωμάτινη επιφάνεια με εδάφη ομαλά και πλούσια σε χώμα, είναι διαστρωματωμένο σε σκάλες από ξηρολιθιά και ενδείκνυται για δενδροφύτευση και για δημιουργία κήπου (ακόμη και με «ήμερα» δένδρα). Έχει εξασφαλισμένη άνετη και ακώλυτη προσβασιμότητα στην πλησιέστατη δημόσια κεντρική ασφαλτοστρωμένη οδό (Κορησσίας-Οτζιά-Καστριανής) δυνάμει νόμιμης πραγματικής δουλείας διόδου σε διαμορφωμένη ομαλή χωμάτινη λωρίδα διόδου (με διέλευση πεζή και με αυτοκίνητο). Προέρχεται από κατάτμηση αγρού σε τρία αγροτεμάχια, τα οποία προσφέρονται σε πώληση είτε το συγκεκριμένο ένα μόνο του είτε τα δύο συνεχόμενα είτε και τα τρία συνεχόμενα, για όποιον ενδιαφέρεται για μεγαλύτερη έκταση (για αύξηση του συντελεστή δόμησης και της δομήσιμης επιφάνειας είτε για επένδυση), και αναλόγως πωλήσεως τουλάχιστον δύο ή τριών συνεχομένων αγροτεμαχίων με συζητήσιμη τιμή συνολικής πώλησης. Είναι γύρωθεν απολύτως απαλλαγμένο από παντός είδους οχλήσεις για ήρεμες χαλαρές διακοπές. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τις πανέμορφες παραλίες Οτζιά και Σπαθίου, και αυτό προσφέρει δύο από τις καλύτερες επιλογές για μπάνια στο νησί. Επίσης, λόγω της θέσης του βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και με το κεντρικό λιμάνι Κορησσίας και με την Ιουλίδα (Χώρα). Δικαιολογημένα παρέχει την αίσθηση της ιδιωτικότητας χωρίς να βρίσκεται απομακρυσμένο και απομονωμένο από βασικές τουριστικές και άλλες υποδομές του νησιού. ΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΛΩΡΙΔΑΣ 5 ΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΙΟΔΟΥ - ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΕΔΑΦΙΚΩΝ ΛΩΡΙΔΩΝ ΠΛΑΤΟΥΣ 5 ΜΕΤΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΟΥΛΕΙΩΝ ΔΙΟΔΟΥ Για περισσότερα ακίνητα στην ΚΕΑ επισκεφθείτε την σελίδα μας https://rb.gy/aqesc

Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

REMAX DOMINO Κλεάνθους 25, Κάτω Τούμπα 2313088317 www.remax-domino.gr info@remax-domino.gr

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.