Πώληση Μονοκατοικία 97τ.μ. - Μουζουράς, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 49000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ακρωτήρι, Μουζουράς

49,000 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Μουζουράς

ID: 231671015-188

Τετραγωνικά Μέτρα

97

Έτος Κατασκευής

1950

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την RE/MAX Specialists και τον Νίκο Πλατσάκη ΠΩΛΕΙΤΑΙ παλαιά πετρόκτιστη μονοκατοικία 97 τ.μ. στον Μουζουρά Ακρωτηρίου Χανίων

Η μονοκατοικία βρίσκεται σε οικόπεδο 328 τ.μ. και εντός οικισμού. Το ακίνητο χρειάζεται γενική ανακαίνιση, καθώς είναι παλαιά πέτρινη κατασκευή προ του 1950. Η θέση του είναι εξαιρετικά καλή, με απεριόριστη θέα τα Λευκά Όρη, το αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης και αστικό τοπίο. Αυτό το ακίνητο θεωρείται κατάλληλο είτε για επαγγελματική χρήση, είτε για ιδιωτική χρήση.

Ο Μουζουράς είναι ένα σταθερά αναπτυσσόμενο χωριό στο Ακρωτήρι Χανίων και πολύ κοντά επίσης σε τουριστικά θέρετρα της περιοχής με δημοφιλής οργανωμένες παραλίες όπως το Μαράθι, ο Σταυρός, ο Καλαθάς, κα. Ο Μουζουράς απέχει μόλις 1500 μέτρα από το διεθνές αεροδρόμιο Ιωάννης Δασκαλογιάννης, 8 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Σούδας και 12 χιλιόμετρα από το κέντρο των Χανίων.

Επικοινωνήστε τώρα στο 6987050294 και κλείστε ένα ραντεβού για να το δείτε από κοντά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.