Πώληση Μεζονέτα 60τ.μ. - Κόρωνος, Νάξος-Δρυμαλία

Ζητούμενη τιμή: 135000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Νάξος-Δρυμαλία, Κόρωνος

135,000 €

Ν. Κυκλάδων, Νάξος-Δρυμαλία, Κόρωνος

ID: 231991001-88

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

60

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2020

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου 1-72
• Κόρωνος, Νάξος
• 60 τ.μ.


Στο παραδοσιακό χωριό της Κορώνου στη Νάξο, διατίθεται προς πώληση ανακαινισμένη πέτρινη μεζονέτα δύο επιπέδων συνολικής επιφάνειας 60τ.μ.
Η μεζονέτα αποτελείται από Α) ισόγειο όροφο που περιλαμβάνει 1 υπνοδωμάτιο με χτιστή ντουλάπα, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, σαλοτραπεζαρία και εξωτερικό μπάνιο και Β) πρώτο (Α) όροφο που περιλαμβάνει 1 υπνοδωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι και χτιστή ντουλάπα και στον οποίο η πρόσβαση είναι με εξωτερική σκάλα και ιδιωτική είσοδο, γεγονός που του προσφέρει αυτονομία.
Η κατοικία διαθέτει ανοιχτό χώρο στάθμευσης, μπαλκόνια και βεράντα με απεριόριστη θέα στα βουνά αλλά και στον ανοιχτό ορίζοντα του Αιγαίου. Έχει συνθετικά κουφώματα, είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές για να είναι λειτουργικό, διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα, δορυφορική κεραία, τηλεοράσεις, εντοιχιζόμενο πλυντήριο και απέχει 28χλμ από τη Χώρα και το Αεροδρόμιο της Νάξου.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού και εξασφαλίστε τη θέση σας στην ακμάζουσα αγορά ακινήτων της Νάξου, επικοινωνώντας με το γραφείο μας για επαγγελματική συμβουλή από ένα από τα έμπειρα μέλη της ομάδας μας.

Ακριβής τοποθεσία: https://maps.app.goo.gl/ZuwHtNTaHA5EmujD7

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Επιπλωμένο

Αποθήκη

Μπάνιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Δορυφορική κεραία

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Ανακαινισμένο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.