Πώληση Βίλα 121τ.μ. - Αργοστόλι, Κεφαλονιά

Ζητούμενη τιμή: 270000 €

Βίλα - Πώληση - Κεφαλονιά, Αργοστόλι

270,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Αργοστόλι

ID: 231771013-159

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

121

Εξοχική κατοικία

Ναι

ΠΩΛΕΙΤΑΙ : Διατίθεται προς πώληση εξαιρετική βίλλα με πισίνα συνολικής επιφάνειας 121τ.μ σε οικόπεδο 337.33 τ.μ. στα Φαρακλάτα, Κεφαλονιάς.

Το ακίνητο εκτείνεται σε 3 επίπεδα όπου στο ισόγειο βρίσκεται μια ευρύχωρη κουζίνα-τραπεζαρία με αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους.

Με εσωτερική σκάλα οδηγούμαστε στον όροφο όπου βρίσκεται το καθιστικό , άνετο, φωτεινό, με όμορφη θέα προς το Αργοστόλι αλλά και τις γύρω περιοχές και διαθέτει και ένα μπάνιο. Ο ίδιος όροφος διαθέτει μια μεγάλη βεράντα συνολικής επιφάνειας 55τ.μ.

Στον δεύτερο όροφο της ιδιοκτησίας οδηγούμαστε με εσωτερική σκάλα και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια και ένα μεγάλο μπάνιο.

Υπάρχει ένας επιπλέον χώρος στο ισόγειο της ιδιοκτησίας, όπου μπορεί να γίνει ανεξάρτητο διαμέρισμα και διαθέτει έναν ενιαίο χώρο με ένα μπάνιο.

Ο περιβάλλοντας χώρος αποτελείται από έναν υπέροχο κήπο με πλακόστρωτες αυλές, θάμνους, λουλούδια και φυτά. Η ιδιοκτησία αυτή διαθέτει πισίνα, μπάρμπεκιου, ξυλόφουρνο, εξωτερικούς χώρους καθιστικού, και θέσεις πάρκινγκ.

Βρίσκεται σε υπερυψωμένη θέση με εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα του Ιονίου, 15 λεπτά από το Αργοστόλι πρωτεύουσα του νησιού ιδανική επιλογή για εξοχική κατοικία ή για τουριστική εκμετάλλευση.

Τιμή: 270.000 €

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

WC

Διαμπερές

Μπάνιο

Επιπλωμένο

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Δίκτυο Υδρευσης

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Κήπος

Δίκτυο Τηλεφώνου

Πισίνα

Δορυφορική κεραία

Γωνιακό

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.