Πώληση Μονοκατοικία 300τ.μ. - Στέρνες, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 310000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ακρωτήρι, Στέρνες

310,000 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Στέρνες

ID: 231671049-34

Συνολικά Δωμάτια

5

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

300

Έτος Κατασκευής

1900

Όροφος

2ος

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τη RE/MAX Specialists και το Νεκτάριο Σινάνη

ΠΩΛΕΙΤΑΙ πανέμορφο αρχοντικό 300τμ στις Στέρνες Ακρωτηρίου με πανοραμική θέα. Το αρχοντικό αποτελείται από δύο ορόφους με ευρύχωρα δωμάτια και μια πλακόστρωτη αυλή με κήπο. Βρίσκεται σε οικόπεδο 2,5 στρεμμάτων, όπου υπάρχει δυνατότητα επιπλέον δόμησης. Διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, ενώ έξω από το σπίτι υπάρχουν άλλοι 3 ξενώνες.

Το αρχοντικό αυτό, κατόπιν ανακαίνισης, μπορεί να αξιοποιηθεί είτε ως εξοχική κατοικία, είτε τουριστικά, δεδομένου ότι η περιοχή το καλοκαίρι έχει πολλούς επισκέπτες για τις πανέμορφες παραλίες Μαράθι και Λουτράκι, που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής.

Οι Στέρνες είναι από τα αρχαιότερα χωριά της Κρήτης. Υπάρχουν στοιχεία και για την ύπαρξη προμινωικής, μινωικής και μετα-μινωικής εποχής. Η πρόσφατη ιστορία είναι όμως αυτή που φαίνεται περισσότερο. Στο χωριό σώζονται διάφορα μνημεία και εκκλησίες, διαφορετικών περιόδων, εκ των οποίων ξεχωρίζει η βυζαντινή εκκλησία των Αγίων Πάντων χτισμένη το 963 μ.Χ. επί Νικηφόρου Φωκά. Οι Στέρνες απέχουν 13 χιλιόμετρα από τα Χανιά στο δρόμο Χανιά – Αρώνι – Στέρνες – Μαράθι και 4,5 χλμ από το αεροδρόμιο Χανίων.

Επικοινωνήστε τώρα στο 6973439642 και κλείστε ένα ραντεβού για να το δείτε από κοντά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Επιπλωμένο

Μπάνιο

Αποθήκη

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Δύο

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.