Πώληση Μονοκατοικία 180τ.μ. - Καθιανά, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 330000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ακρωτήρι, Καθιανά

330,000 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Καθιανά

ID: 231671015-185

Τετραγωνικά Μέτρα

180

Έτος Κατασκευής

1998

ΠΩΛΕΙΤΑΙ στα Καθιανά Ακρωτηρίου αυτόνομη διώροφη μονοκατοικία κατασκευής 1993 με συνολικό εμβαδόν 225 τ.μ. κτίσματα σε περιφραγμένο οικόπεδο 3.000 τ.μ..

Η οικοδομή αποτελείται από υπόγειο 50 τ.μ.. (αποθηκευτικός χώρος), ισόγειο 75 τ.μ., και πρώτο όροφο 100 τ.μ. Το ισόγειο διαθέτει ενιαίο χώρο με κουζίνα, 2 μπάνια, 2 υπνοδωμάτια, δικό του ρολόι ρεύματος (Δ.Ε.Η.), ηλιακό σύστημα θέρμανσης νερού, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου και μεγάλα μπαλκόνια - βεράντες. Ο πρώτος όροφος διαθέτει ενιαίο χώρο με κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, 3 καινούργια κλιματιστικά ψύξης - θέρμανσης, δικό του ρολόι ρεύματος (Δ.Ε.Η.), ηλιακό σύστημα θέρμανσης νερού, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, όπως επίσης και μόνωση στην ταράτσα.

Το ακίνητο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με τον πρώτο όροφο να έχει ανακαινιστεί πρόσφατα. Η θέση του επίσης είναι πολύ καλή με θέα θάλασσα και βουνό. Διαθέτει πάρα πολύ καλή ιδιοτικώτητα καθώς έχει μεγάλους εξωτερικούς χώρους, και δυνατότητα κατασκευής πισίνας και επίσης διαθέτει πολύ καλή και εύκολη πρόσβαση από κεντρικό δρόμο με άσφαλτο.

Το χωριό Καθιανά Ακρωτηρίου Χανίων βρίσκεται σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από την πόλη των Χανίων, μόλις 2 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης, 8 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Σούδας καθώς επίσης προορισμοί όπως Μαράθι, Σεϊτάν λιμάνι, Κουνουπιδιανά, Καλαθάς, Σταυρός κ.α. βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση.

Το ακίνητο είναι κατάλληλο είτε για ιδιωτική, είτε για επαγγελματική χρήση.

Καλέστε τώρα στο τηλ 6987050294 και κλείσετε ένα ραντεβού να το δείτε από κοντά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Αποθήκη

Διαμπερές

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.