Πώληση Βίλα 300τ.μ. - Σταλός, Νέα Κυδωνία

Ζητούμενη τιμή: 695000 €

Βίλα - Πώληση - Νέα Κυδωνία, Σταλός

695,000 €

Ν. Χανίων, Νέα Κυδωνία, Σταλός

ID: 231671002-262

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

300

Έτος Κατασκευής

2008

Όροφος

Ισόγειο

Πωλείται 300τ.μ. βίλα τριών επιπέδων εξαιρετικής κατασκευής στο Σταλό, σε 2.000τ.μ. οικόπεδο με πανοραμική και ανεμπόδιστη θέα θάλασσα.

Στον πρώτο όροφο βρίσκεται η τραπεζαρία και το σαλόνι με το τζάκι, το οποίο έχει ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, στα βουνά και στο καταπράσινο τοπίο της περιοχής. Ανεβαίνοντας δύο σκαλάκια, βρίσκεται διακριτικά αλλά πολύ λειτουργικά τοποθετημένη η ευρύχωρη κουζίνα του σπιτιού, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Αυτό το επίπεδο επικοινωνεί με τον καταπράσινο κήπο της βίλας που έχει μαγευτική θέα, την παιδική χαρά και το γήπεδο ποδοσφαίρου, το οποίο είναι 500τ.μ. Στο δεύτερο όροφο, που οδηγεί μια μαρμάρινη επιβλητική σκάλα, συναντάμε δεξιά το master-room με δικό του μπάνιο με υδρομασάζ και τεράστιες ντουλάπες, το οποίο διαθέτει μεγάλη βεράντα με ακόμη καλύτερη θέα. Στην αριστερή πλευρά της σκάλας υπάρχουν άλλα δυο ευρύχωρα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο ακόμη. Η βίλα είναι πλήρως επιπλωμένη και διαθέτει χώρο για γυμναστήριο, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κλιματισμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, πάρκινγκ και ένα ημιτελή όροφο 100τ.μ. Το ακίνητο είναι χτισμένο στο ψηλότερο σημείο του οικοπέδου των δύο στρεμμάτων, έχει θέα από όλες τις πλευρές και βρίσκεται μόλις 400 μέτρα από την παραλία.

Ο Σταλός απέχει 8 χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων, 22 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο, 12 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Σούδας και αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή θέρετρα της Κρήτης. Πληροφορίες αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού. Remax Specialists - Pouregas Team : 6977309436 και 2821058833

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Επιπλωμένο

Αποθήκη

Διαμπερές

Τζάκι

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.