Πώληση Διαμέρισμα 134τ.μ. - Περιοχή Αεροδρομίου, Θέρμη

Ζητούμενη τιμή: 300000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Θέρμη, Περιοχή Αεροδρομίου

300,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Θέρμη, Περιοχή Αεροδρομίου

ID: 232041002-38

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

134

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

1ος

Κωδικός ακινήτου: 1-133 - Θέρμη Περιοχή Αεροδρομίου ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητο διαμέρισμα 1ος υπερυψωμένος συνολικής επιφάνειας 134 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - αερίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, A/C, τέντες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 15 τ.μ. - Τιμή: 300.000 € Η Θέρμη βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Θεσσαλονίκης, περίπου 15 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης. Πλέον, αποτελεί ένα από τα πιο αναπτυσσόμενα και εύπορα προάστια της Θεσσαλονίκης, χαρακτηριστικό που οφείλεται στη σημαντική ανάπτυξή της τα τελευταία χρόνια. Η περιοχή περιλαμβάνει πολλά νεόδμητα ακίνητα και συγκροτήματα μεζονετών. Στην ευρύτερη περιοχή, οι κάτοικοι έχουν εύκολη πρόσβαση στο Mediterranean Cosmos Mall, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πόλης, που προσφέρει πλήθος επιλογών στους επισκέπτες. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά ιδιωτικά σχολεία στην περιοχή.

Στη Θέρμη βρίσκεται επίσης το φράγμα, το οποίο προσφέρει ένα όμορφο πράσινο περιβάλλον για τους κατοίκους, καθώς είναι ιδανικό για σύντομες αποδράσεις έξω από την πόλη. Τα Λουτρά της Θέρμης αποτελούν επίσης ένα ιστορικό σημείο της περιοχής, το οποίο αναμένεται να αναβαθμιστεί τα επόμενα χρόνια μέσω ενός έργου που θα στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξή τους. Όσον αφορά την προσβασιμότητα, η Θέρμη βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Εθνικό Οδό και τον Αυτοκινητόδρομο 24, οι οποίοι συνδέουν την περιοχή με την υπόλοιπη Θεσσαλονίκη. Την περιοχή εξυπηρετούν δύο λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ.

Τέλος, ως προς την επενδυτική δύναμη, ο πληθυσμός της περιοχής αυξάνεται συνεχώς και προσελκύει μεγάλο αριθμό επενδυτών. Αυτό καθιστά τη Θέρμη μια ελκυστική περιοχή για επενδύσεις, ιδίως στον τομέα των ακινήτων.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Α+

Θέρμανση: Ενδοδαπέδια - Αέριο

Κλιματισμός

Αποθήκη

Διαμπερές

WC

Μπάνιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικοδυτικός

Θέα: Θάλασσα

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

Νέα Οικοδομή

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.

Σε κοντινή απόσταση