Πώληση Μονοκατοικία 91τ.μ. - Απόλλωνας, Νάξος-Δρυμαλία

Ζητούμενη τιμή: 200000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Νάξος-Δρυμαλία, Απόλλωνας

200,000 €

Ν. Κυκλάδων, Νάξος-Δρυμαλία, Απόλλωνας

ID: 231991001-72

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

91

Έτος Κατασκευής

1998

Κωδικός ακινήτου: 1-53

Εξαιρετική ευκαιρία για παραθαλάσσιο σπίτι! Μόλις 20 μέτρα από την παραλία. Ακριβώς απέναντι από το δρόμο και με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Διαθέτει πάρκινγκ, κήπο, σκαλιά εισόδου και μπαλκόνι. Απόσταση από πόλη είναι 36000 μέτρα, απόσταση από χωριό 40 μέτρα και απόσταση από αεροδρόμιο 37000 μέτρα. Η κατοικία είναι 91 τ.μ και πωλείται μαζί με οικόπεδο 267 εμβαδών. Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, οπότε σας δίνει τη δυνατότητα να χτίσετε επιπλέον 90τ.μ.

Το σπίτι χρήζει ανακαίνισης, ωστόσο, λόγω της θέσης του, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να χτίσετε το νέο σας παραθαλάσσιο σπίτι στην Ελλάδα στο φημισμένο ψαροχώρι του Απόλλωνα στον ομώνυμο κόλπό. Σήμερα ο Απόλλωνας Νάξου έχει εξελιχθεί σ΄ ένα τουριστικό θέρετρο με πολλές παραλιακές ταβέρνες και καφενεία. Υφίσταται μικρή προβλήτα που εξυπηρετεί κυρίως αλιευτικά σκάφη και μικρά θαλαμηγά.

Είναι μια ιδανική ευκαιρία να χτίσετε το σπίτι σας, ακριβώς στο κέντρο ενός γοητευτικού χωριού, λίγα μόλις βήματα μακριά από την παραλία.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Μπάνιο

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.