Πώληση Μονοκατοικία 43τ.μ. - Νεροκούρος, Ελ. Βενιζέλος

Ζητούμενη τιμή: 53000 €

Just Sold

Μονοκατοικία - Πώληση - Ελ. Βενιζέλος, Νεροκούρος

53,000 €

Ν. Χανίων, Ελ. Βενιζέλος, Νεροκούρος

ID: 231671051-11

Συνολικά Δωμάτια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

43

Έτος Κατασκευής

1987

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την RE/MAX Specialists

Διατίθεται προς πώληση οικία 53 τ.μ. σε προνομιακή θέση στο Νεροκούρου, προαστίο των Χανίων μόλις 12 λεπτά από το κέντρο. Η οικία αποτελείται από έναν ευήλιο και ευάερο ενιαίο χώρο με κουζίνα και σαλοτραπεζαρία, πλαισιωμένος από πολλά παράθυρα και με WC στο ισόγειο. Στον οντά υπάρχει επιπλέον χώρος για υπνοδωμάτιο. Η θέα από τον όροφο είναι προς τους ανοιχτούς αγρούς της περιοχής και τα βουνά, όπως διακρίνεται στις φωτογραφίες.

Το σπίτι βρίσκεται σε ανεξάρτητο οικόπεδο 360 τ.μ. που χρήζει περίφραξης. Η πρόσβαση είναι από άσφαλτο. Το σπίτι αυτό είναι ιδανική λύση για όσους ψάχνουν ένα κατάλυμα κοντά σε περιοχή με γη υψηλής παραγωγικότητας. Ο όμορφος εξωτερικός χώρος μπορεί να μετατραπεί σε μεγάλο κήπο ή μικρό περιβόλι.

Στην περιοχή Νεροκούρου βρίσκονται όλες οι ανέσεις όπως σουπερμάρκετ, σχολεία, γυμναστήρια, και η μετακίνηση με αυτοκίνητο στο κέντρο των Χανίων γίνεται εύκολα και γρήγορα.Το λιμάνι της Σούδας απέχει μόλις 2 χλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για υπόδειξη του ακινήτου παρακαλώ καλέστε στο 6980918999 ,Νίκος Τζαγκαράκης , Σύμβουλος Ακινήτων , RE/MAX Specialists

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Κλιματισμός

Αποθήκη

Διαμπερές

WC

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.