Πώληση Μονοκατοικία 240τ.μ. - Τρίλοφο, Μίκρα

Ζητούμενη τιμή: 235000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Μίκρα, Τρίλοφο

235,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Μίκρα, Τρίλοφο

ID: 231321011-1323

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

240

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2005

Κωδικός Ακινήτου: #1011-1323 - ΤΡΙΛΟΦΟΣ Πωλείται ΣΕ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ-ΚΛΕΙΣΤΟ GARAGE-ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΗΠΟ πολύ φωτεινή τριώροφη μονοκατοικία 240 τμ, έτους 2005. Η κατοικία ενδείκνυται για ΔΙΠΛΟΚΑΤΟΙΚΙΣΗ καθώς ο ισόγειος χώρος έχει αποκλειστικά δική του είσοδο και μπορεί να γίνει αυτόνομο διαμέρισμα. Η θέρμανση της είναι ατομικό φυσικό αέριο. Διαθέτει κλειστό garage με 2 θέσεις στάθμευσης και αρκετό αποθηκευτικό χώρο. Επίσης διαθέτει εξώπορτα ασφαλείας, πολύ καλά εξωτερικά θερμονωτικά-ηχομονωτικά κουφώματα αλουμινίου, τέντες περιμετρικά της κατοικίας, σίτες, 2 τζάκια, ντουλάπες, παράθυρα στα μπάνια, μεγάλες περιμετρικές βεράντες (η κεντρική βεράντα είναι πολύ μεγάλη με χώρο για σαλόνι κήπου, χώρο για τραπεζαρία και Barbeque). ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΙΣΟΓΕΙΟ : Αποτελείται από μεγάλη σαλονοκουζίνα με τζάκι, μπάνιο, δωμάτιο. Εχει δική του εξώπορτα και απευθείας έξοδο στον κήπο και την αυλή. Μπορεί να αυτονομηθεί και να γίνει αυτόνομο διαμέρισμα. 1ος ΟΡΟΦΟΣ : Εδώ συναντάμε ένα πολύ φωτεινό ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, πολλά παράθυρα και μπαλκονόπoρτες και απευθείας έξοδο στην μεγάλη κεντρική βεράντα. Σε μία εσοχή βρίσκεται η άνετη τραπεζαρία με παράθυρο. Η κουζίνα είναι χωριστή με παράθυρο πάνω από τον νεροχύτη και άμεση πρόσβαση στην τραπεζαρία. Έχει πολλά λειτουργικά έπιπλα κουζίνας σε γωνιακή διάταξη με επιπλέον χώρο για πρόχειρη τραπεζαρία. Ένα WC εξυπηρετεί τον 1ο όροφο. 2ος ΟΡΟΦΟΣ : Εδώ συναντάμε 3 ευρύχωρα δωμάτια. Το ένα είναι Masterbedroom με το προσωπικό του μπάνιο. Υπάρχει επιπλέον ένα κεντρικό μπάνιο για τα άλλα δύο δωμάτια. Τα δωμάτια έχουν μπαλκονόπορτα και βεράντα το καθένα.

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Κέντρο: 2310913913, Εγνατία 62, Κέντρο 546 24

Εύοσμος: 2310670590, Σμύρνης 15, Εύοσμος 562 24

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Β

Θέρμανση: Ενδοδαπέδια - Αέριο

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Αποθήκη

Τζάκι

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Πόρτα ασφαλείας

Δορυφορική κεραία

Κήπος

Προσανατολισμός: Νότιο

Θέσεις Parking: Τρεις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.