Πώληση Μεζονέτα 76τ.μ. - Παλιά Πόλη, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 310000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Χανιά, Παλιά Πόλη

310,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Παλιά Πόλη

ID: 231671019-182

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

76

Έτος Κατασκευής

1950

Αποκλειστικά από RE/MAX Specialists

Επενδυτικό Ακίνητο - Έτοιμη Επιχείρηση Airbnb διατίθεται προς Πώληση, στο πιο δημοφιλές κοσμοπολίτικο σημείο της πόλης των Χανίων, την Παλιά Πόλη.

Μία Νέο Ανακαινισμένη Μεζονέτα 3 Επιπέδων πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη, με το κλειδί στο χέρι, διατίθεται προς πώληση, σε μια αξιοσημείωτη τοποθεσία, μόλις 140 μέτρα μακριά από το γραφικό παλιό Ενετικό Λιμάνι, μέσα στους ειδυλλιακούς πεζόδρομους. Το ακίνητο αυτό συνολικού εμβαδού 76 τμ, προσφέροντας απεριόριστες επενδυτικές δυνατότητες, παρέχοντας στον επενδυτή μία εξαιρετική ευκαιρία να γίνει μέρος ενός από τους πιο δημοφιλείς και γοητευτικούς προορισμούς της Ελλάδας.

~Μέσο Γενικό Ετήσιο Κύκλο Εργασιών : 40.000 Ευρώ Πρόκειται για έτοιμη επιχείρηση Airbnb, πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο ακίνητο (και κλινοσκεπάσματα), αφού λειτουργεί ήδη ως τουριστικό κατάλυμα.

Τα highlights του ακινήτου είναι 1) το Τζακούζι το οποίο προσφέρεται στην ιδιωτική και χαλαρωτική ταράτσα του σπιτιού και 2) η τοποθεσία του, μέσα σε ένα γραφικό στενό της Παλιάς Πόλης των Χανίων, δίπλα στο ενετικό λιμάνι και την αγορά.

Αυτή η μεζονέτα εκτείνεται σε τρία επίπεδα και διαθέτει εντυπωσιακή κομψή εσωτερική διακόσμηση σε απαλά και ανοιχτά παλ χρώματα, με διατηρημένες παραδοσιακές λεπτομέρειες, όπως πέτρινα στοιχεία και καμάρες. Το πρώτο επίπεδο / ισόγειο αποτελείται από ένα ευρύχωρο καθιστικό και μια υπέροχη ανοιχτή κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη. Υπάρχει μια εσωτερική ξύλινη σκάλα που οδηγεί στο δεύτερο επίπεδο, που αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο και το κυρίως μπάνιο της κατοικίας. Το υπνοδωμάτιο έχει ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι, μια ντουλάπα και ένα φαρδύ παράθυρο που βλέπει στο ολάνθιστο αίθριο και τη γραφική γειτονιά. Το μπάνιο διαθέτει καμπίνα ντους με γυάλινο χώρισμα. Το σπίτι είναι επίσης εξοπλισμένο με 3 μονάδες a/c συνολικά και ηλιακό θερμοσίφωνα. Μια δεύτερη εσωτερική ξύλινη σκάλα οδηγεί στο τρίτο επίπεδο, που αποτελείται από το δεύτερο υπνοδωμάτιο και τη βεράντα του τελευταίου ορόφου. Το υπνοδωμάτιο έχει ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι με μπουντουάρ, μια ανοιχτή ντουλάπα και παράθυρα που επιτρέπουν στο φως του ήλιου να εισχωρήσει.

Στη βεράντα του τελευταίου ορόφου θα βρείτε το ιδιωτικό τζακούζι, έναν άνετο καναπέ δίπλα του και μια καμπίνα ντους εξωτερικού χώρου. Η βεράντα του τελευταίου ορόφου έχει ανοιχτωσιά με θέα θάλασσα και εντυπωσιακή θέα στα ιστορικά στενά σοκάκια της παλιάς πόλης και στα γειτονικά κτίρια.

Ένα ακίνητο πλήρως έτοιμο προς επενδυτική εκμετάλλευση.

Αρπάξτε την ευκαιρία και αξιοποιήστε στο έπακρο αυτό το εξαιρετικό ακίνητο.

Καλέστε σήμερα και κλείστε μια επίσκεψη ή μια βίντεο ξενάγηση, στο 6992 500 005, Ιωάννης Πασάκος, Σύμβουλος Ακινήτων, RE/MAX Specialists, No1 Global Real Estate Network, Ελ. Βενιζέλου 92, Χανιά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Γ

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Μπάνιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Δυτικό

Θέα: Θάλασσα

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.