Πώληση Διαμέρισμα 86τ.μ. - Κέντρο, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 147000 €

Just Sold

Διαμέρισμα - Πώληση - Χανιά, Κέντρο

147,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Κέντρο

ID: 231671002-247

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

86

Έτος Κατασκευής

1980

Όροφος

2ος

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από RE/MAX Specialists, Πωλείται διαμέρισμα 86,10 τ.μ. μόλις 150 μέτρα από τον Δημοτικό Κήπο και το πάρκο Ειρήνης και Φιλίας, στο Κέντρο. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο όροφο, σε μία ήσυχη γειτονιά πολύ κοντά στην οδό Νεάρχου που αποτελεί τον πιο αριστοκρατικό δρόμο της πόλης. Είναι προσόψεως, διαμπερές, φωτεινό ευρύχωρο και διαθέτει μπαλκόνια τόσο στη μπροστινή όσο και στη πίσω πλευρά του. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, μεγάλο χώρο καθιστικού, χολ εισόδου, 1 ανεξάρτητη άνετη κουζίνα με 1 αποθήκη, 1 μπάνιο με μπανιέρα και πατάρι. Διαθέτει ασανσέρ, θέρμανση πετρελαίου, μάρμαρο και ξύλο στο δάπεδο, κουφώματα αλουμινίου παλαιού τύπου και 1 θέση πάρκινγκ. Απέχει μόλις 580μ. από την Δημοτική Αγορά Χανίων, 13χλμ από το αεροδρόμιο των Χανίων, 5,7χλμ από το λιμάνι της Σούδας. Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο 6977309436 / Στέλιος Πουρέγκας, Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας, RE/MAX Specialists Ελ. Βενιζέλου 92-94, Χανιά

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Αποθήκη

Μπάνιο

Διαμπερές

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Θέσεις Parking: Μία

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.