Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 253τ.μ. - Κριθαριά, Νέα Αγχίαλος

Ζητούμενη τιμή: 29000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Νέα Αγχίαλος, Κριθαριά

29,000 €

Ν. Μαγνησίας, Νέα Αγχίαλος, Κριθαριά

ID: 230941060-112

Τετραγωνικά Μέτρα

253

Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας Κυριάκος Παπαγεωργίου, μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και της RE/MAX Δομή.

Διατίθεται προς πώληση αποκλειστικά απο την ομάδα μας οικόπεδο επιφάνειας 254 τμ στην Κριθαριά. Είναι άρτιο και οικοδομήσιμο και απέχει μόλις 200 μέτρα απο την Θάλασσα και βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού. Η πρόσοψή του ειναι 12 μέτρα και θάθος έχει 8 μέτρα. Λόγο της θέσης του στο κέντρο του οικισμού , μποορείτε εύκολα να συνδεθείτε στο δύκτιο για νερό και ρεύμα.

Η τοποθεσία αποτελεί ιδανική επιλογή για κατασκευή εξοχικής κατοικίας. Η Κριθαριά ειναι ένας οικισμός με αξιόλογη τουριστική κίνηση, απλωμένη σε πεδινή έκταση σε κοντινή απόσταση από το Πήλιο. Η Κριθαριά Μαγνησίας αποτελεί παραλιακό οικισμό της Ν. Αγχίαλου και δίνει την δυνατότητα για όμορφες εξορμήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας το δείξουμε και απο κοντά

Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας Κυριάκος Παπαγεωργίου, μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και του γραφείου RE/MAX Δομή στον Βόλο.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.