Πώληση Μονοκατοικία 60τ.μ. - Κατσαμπάς, Σαμοθράκη

Ζητούμενη τιμή: 115000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Σαμοθράκη, Κατσαμπάς

115,000 €

Ν. Έβρου, Σαμοθράκη, Κατσαμπάς

ID: 231371002-825

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

60

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

2018

Κωδ: 180 - Κατσαμπάς Κατσαμπάς ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη Παραθεριστική Κατοικία συνολικής επιφάνειας 60 τ.μ. Ισόγειο. Αποτελείται από 3 Υπνοδωμάτια, Σαλοκουζίνα, Μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 2018 και διαθέτει θέρμανση Κλιματισμός, Θέα σε Θάλασσα, Κουφώματα Συνθετικά, Πάρκινγκ, Κήπο, Τζάκι, A/C, Σίτες, Διπλά τζάμια, Σοφίτα, Μπαλκόνια 30 τ.μ. - Τιμή: 115.000 € Αποκτήστε το εξοχικό σπίτι των ονείρων σας στην μαγευτική και πάντα εναλλακτική Σαμοθράκη. Δίπλα στην θάλασσα και σε πολύ προσιτή τιμή. Τώρα πλέον με την αναβαθμισμένη συγκοινωνία η πρόσβαση σας στο νησί γίνεται ευκολότερη και πιό άμεση. Σε οικόπεδο 4.000 τ.μ. μόλις 30 μ. απο την θάλασσα στην περιοχή Παλαιόπολη Σαμοθράκης τον Μάρτιο ξεκινά η ανέγερση Τεσσάρων ανεξάρτητων εξοχικών κατοικιών. Δύο εξ αυτών 60 τ.μ. έκαστη + 30 τ.μ. μπαλκόνια. και Δύο 40 τ.μ. έκαστη + 30 τ.μ. μπαλκόνια. Οι Δύο των 60 τ.μ. διαθέτουν : - 2 Υπνοδωμάτια ( η κατοικία των 40 τ.μ. διαθέτει 1 υ/δ) - Σαλόνι με Τζάκι - Κουζίνα - Μπάνιο - Ευρύχωρα μπαλκόνια.

Τα κτίρια είναι υπερυψωμένα με καταπληκτική θέα! Είναι σχεδιασμένα με τεχντοτροπία κέλυφος, με θερμοπρόσοψη, με τα καλύτερα πιστοποιημένα υλικά. Έχουν σχεδιαστεί με οικολογικά πρότυπα διαθέτοντας και ενεργειακά κουφώματα. Οι κατοικίες εμπεριέχουν A/C και τζάκι. Πλήρως διαμορφωμένοι εξωτερικοί χώροι με ιδιωτικό κήπο, υπόγειο ποτισμό, κρυφούς φωτισμούς, ιδιωτικό πάρκινγκ και κοινοχτηστοι χώροι (για επισκέπτες). Η τιμή μετά την αποπεράτωση της μονοκατοικίας ανέρχεται στα 1200€/ τ.μ. Για περαιτέρω διευκρινίσεις παρακαλώ επικοινωνήστε με το γραφείο μας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Α+

Θέρμανση: Αυτόνομη

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Κλιματισμός

Διαμπερές

Μπάνιο

Τζάκι

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-δυτικό

Θέσεις Parking: Δύο

Θέα: Θάλασσα

Νέα Οικοδομή

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.