Πώληση Κτήριο 195τ.μ. - Λειβαθώ, Κεφαλονιά

Ζητούμενη τιμή: 180000 €

Επαγγελματικό - Πώληση - Κεφαλονιά, Λειβαθώ

180,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Λειβαθώ

ID: 231771002-68

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

195

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

1970

Όροφος

2ος

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Κτίριο 195 τ.μ. αποτελούμενο από δύο διαμερίσματα με θέα θάλασσα και ένας χώρος καταστήματος στο ισόγειο της ιδιοκτησίας με θέση στάθμευσης, στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς.

Στο ισόγειο υπάρχει το κατάστημα συνολικής επιφάνειας 88 τ.μ.. Προνόμιο του χώρου αυτού είναι η θέση του ακριβώς πάνω στην πλατεία του χωριού η οποία αποτελεί πέρασμα για τον επαρχιακό δρόμο Αργοστολίου - Πόρου.

Με ξεχωριστή είσοδο από το κατάστημα, στον ά όροφο υπάρχουν δύο διαμερίσματα, τα οποία μπορούν και να ενωθούν σε ένα οροφοδιαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 107 τ.μ. Ο πρώτος όροφος διαθέτει το ένα διαμέρισμα με 2 υπνοδωμάτιά, 1 μπάνιο, σαλόνι κουζίνα, μπαλκόνι με θέα θάλασσα και το άλλο διαμέρισμα με 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο, σαλόνι κουζίνα, μπαλκόνι με θέα θάλασσα.

Η ιδιοκτησία αυτή βρίσκεται κοντά στον Λουρδά, μια από τις τουριστικότερες περιοχές και από τις πιο όμορφες παραλίες της Κεφαλονιάς, καθώς και στο Τραπεζάκι, μια από τις όμορφες παραλίες του νησιού.

Τα Βλαχάτα είναι από τα μεγαλύτερα και πολυπληθέστερα χωριά της Κεφαλονιάς και βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νησιού, επί του επαρχιακού δρόμου που συνδέει το Αργοστόλι, την πρωτεύουσα, με τον Πόρο, το βασικό λιμάνι της Κεφαλονιάς. Τιμή: 180.000 €

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.