Πώληση Αγροτεμάχιο 15148τ.μ. - Μυριοβρύτη, Αργαλαστή

Ζητούμενη τιμή: 40000 €

Αγροτεμάχιο - Πώληση - Αργαλαστή, Μυριοβρύτη

40,000 €

Ν. Μαγνησίας, Αργαλαστή, Μυριοβρύτη

ID: 230941078-23

Τετραγωνικά Μέτρα

15148

Σύμβουλος επένδυσης ακινήτων : Χριστοδούλου Ανδρέας μέλος της ομάδας Σιάνος- Παπαγεωργίου. Διατίθενται προς πώληση κατά αποκλειστικότητα, στην Αργαλαστή Πηλίου στην θέση Μυριοβρύτη, δίπλα από την διασταύρωση προς Λεφόκαστρο δύο αγροτεμάχια 3.440 τ.μ. και 11.708 τ.μ. εκτός οικισμού, άρτια και οικοδομήσιμα. Το αγροτεμάχιο των 11.708 τ.μ. έχει εξαιρετική αμφιθεατρική θέα στον Παγασητικό κόλπο και τον ορεινό όγκο της περιοχής. Ένα κομμάτι του είναι δασική έκταση επιφάνειας 6.850 τ.μ. και η υπόλοιπη έκταση των 4.858 τ.μ. είναι άρτια και οικοδομήσιμη. Με πρόσωπο 189 μέτρων πάνω στην επαρχιακή οδό Βόλου - Αργαλαστής εκ των οποίων τα 142 μέτρα είναι η πρόσοψη του οικοδομήσιμου τμήματος. Το αγροτεμάχιο των 3440 τ.μ. έχει παλαιό πέτρινο κτίσμα επιφάνειας 52 τ.μ. και είναι άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση.

Η ιδιαίτερη θέση του ακινήτου παρέχει στους ιδιοκτήτες τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τους παράκτιους οικισμούς και τις παραλίες τόσο του Παγασητικού κόλπου όσο και του Αιγαίου πελάγους με κοντινότερες παραλίες αυτές του Λεφοκάστρου (Παγασητικός) και της Συκής (Αιγαίο). Η Αργαλαστή, το κεφαλοχώρι του Νότιου Πηλίου, είναι ένα καταπράσινο χωριό, 37 χιλιόμετρα από τον πόλη του Βόλου, με γραφικά λιθόστρωτα καλντερίμια, γραφικά ταβερνάκια και εμπορικά μαγαζιά που εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες διαβίωσης καθ όλο το έτος. Στο χωριό υπάρχει επίσης υπεραστική στάση λεωφορείου που το συνδέει με το Βόλο και με όλες τις παραθαλάσσιες περιοχές.

Επιπλέον χαρακτηριστικά : Θέα στη θάλασσα, Δυτικός προσανατολισμός, Κοντά σε : Χωριό Αργαλαστής, Οικισμό Λεφοκάστρου, Θάλασσα. Απόσταση από : Αεροδρόμιο(m): 60000, Θάλασσα(m): 4500, Πόλη(m): 35000, Χωριό(m): 3000

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.