Αγροτεμάχιο - Πώληση - Δ. Σκιάθος, Χώρα

Ζητούμενη τιμή: 400000 €

Αγροτεμάχιο 4.168 τμ, Χώρα

400000 €

Ν. Μαγνησίας, Δ. Σκιάθος, Χώρα

ID: 230941015-631485

Τετραγωνικά Μέτρα

4168

Εξοχική κατοικία

Όχι

Έτος Κατασκευής

0000

Σύμβουλοι επένδυσης ακινήτων : Σιάνος Κωνσταντίνος , Παπαγεωργίου Κυριάκος.

Διατίθεται προς πώληση, αποκλειστικά από την ομάδα μας, παραθαλάσσιο οικοδομήσιμο αγροτεμάχιο 4169 τ.μ. στην θέση "Πούντα" στην Σκιάθο. Το αγροτεμάχιο είναι επικλινές και βρίσκεται εκτός σχεδίου πόλεως δίπλα στην χώρα και το αεροδρόμιο της Σκιάθου. Προσφέρει ιδιωτικότητα καθώς περικλείεται από δασική έκταση. Ο προσανατολισμός του είναι Βορειοδυτικός με καταπληκτική θέα στην χώρα της Σκιάθου, στην θάλασσα και στα νησάκια που την πλαισιώνουν.

Η Σκιάθος, η κοσμοπολίτισσα των Σποράδων, είναι ένα μικρό καταπράσινο νησί με φυσική ομορφιά, ζωντανή νυχτερινή ζωή αλλά και με φιλόξενους ανθρώπους. Η πόλη της Σκιάθου, ένα σύγχρονο παραθεριστικό κέντρο με εξαιρετική τουριστική υποδομή, είναι και ο μοναδικός οικισμός του νησιού. Περπατώντας στον οικισμό, ο επισκέπτης μαγεύεται από τους πλακόστρωτους πεζοδρόμους, τα κατάλευκα σπίτια με τα κεραμίδια, το γραφικό λιμάνι που το ασφαλίζουν τέσσερα καταπράσινα νησάκια και το πανέμορφο Μπούρτζι. Επιπλέον, η Σκιάθος, διαθέτει ένα ασφαλές και σύγχρονο αεροδρόμιο και συνδέεται αεροπορικά καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου με Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες από σχεδόν όλες τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης.

Χαρακτηριστικά οικόπεδου: Εκτός σχεδίου, Οικοδομήσιμο, Επικλινές, Για τουριστική εκμετάλλευση, θέα στη θάλασσα, Βορειοδυτικός προσανατολισμός, Χρήση : Προς τουριστική εκμετάλλευση Κοντά σε : Αεροδρόμιο, Λιμάνι, χώρα της Σκιάθου. Απόσταση από : Αεροδρόμιο(m): 2000, Θάλασσα(m): 0

Χαρακτηριστικά