Μονοκατοικία - Πώληση - Βόρεια Προάστια, Μαρούσι

Ζητούμενη τιμή: 290000 €

Μονοκατοικία 270 τμ, Μαρούσι

290000 €

Αττική, Βόρεια Προάστια, Μαρούσι

ID: 230021074-28

Συνολικά Δωμάτια

5

Τετραγωνικά Μέτρα

270

Εξοχική κατοικία

Όχι

Έτος Κατασκευής

1997

Κατάλληλη μόνο για όσους αισθάνονται καλοί ψήστες το σαββατοκύριακο στην μεγάλη αυλή της, για τους λάτρεις της ανεξαρτησίας, για να φυλάσσεται καλά το αυτοκίνητο, τη μηχανή ή το μικρό φουσκωτό σας στο μεγάλο γκαράζ. Κύρια οφέλη καθημερινότητας:
• Χαμηλά σπίτια τριγύρω. • Ησυχία περιοχής. Γειτονιά με πράσινο. • Εύκολη πρόσβαση στην Έξοδο 10 Αττικής Οδού. • Ελάχιστα λεπτά από το Σταθμό Ειρήνης. • Μικρή απόσταση από τοπική αγορά / Φαρμακεία / Σουπερμάρκετ / Πάρκο και παιδική χαρά. Ισόγειο 74τμ: Στο ισόγειο θα χαρείτε ένα τεράστιο ενιαίο χώρο καθιστικού – τραπεζαρίας και πολύ μεγάλη κουζίνα. Από την κουζίνα υπάρχει πόρτα που οδηγεί σε αυλή 54τμ για να θυμηθείτε πως γίνεται το παλιό παιχνίδι. Αυλή, για να ξεφεύγουν τα παιδιά σας από τις κονσόλες και εσείς από τις ειδήσεις. Με εσωτερική σκάλα ανεβαίνουμε στον Ά όροφο όπου υπάρχουν 3 τεράστια υπνοδωμάτια με πολλές ντουλάπες και ένα πολύ άνετο μπάνιο με έξοδο σε καλυμμένη βεράντα για άπλωμα ρούχων το χειμώνα. Δεν υπάρχουν χαμένοι χώροι σε άχρηστους διαδρόμους, δηλαδή τα χρήματά σας πιάνουν τόπο εκεί που θα το χρησιμοποιήτε. Συνεχίζουμε στον 2ο όροφο, και βρίσκουμε άλλο 1 πολύ μεγάλο υπνοδωμάτιο φιλοξενίας (σήμερα χώρος παιχνιδιών), για να τα έχετε όλα μαζεμένα,συν 1 άνετο γραφείο και ένα μπάνιο με ντους. Στο υπόγειο υπάρχει μεγάλος χώρος στάθμευσης με φαρδιά γκαραζόπορτα. Μία δεύτερη αποθήκη. 1 μπάνιο και το λεβητοστάσιο. Διαθέτει και κεντρική μονάδα ηλεκτρικής σκούπας, για να μην τραβολογάτε την ηλεκτρική πάνω κάτω άσκοπα. Κάθε όροφος έχει δικό του σωλήνα, και μαζεύονται όλα σε κεντρικό κάδο στο υπόγειο. Φοβερό; Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά! Η μονοκατοικία είναι πολύ φωτεινή και βρίσκεται σε ήσυχο σημείο. Διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και οφέλη μίας σύγχρονης μονοκατοικίας, όπως: • θωρακισμένη πόρτα • αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο • κλιματιστικά • boiler και επιπλέον μια άπαικτη διακοσμητικά και λειτουργική Σουηδική ξυλόσομπα.

ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ !!! ΤΙΜΗ ΜΟΝΟ : 290.000 Ευρώ !!! Δεν είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ; Είναι στο Μαρούσι στα σύνορα με το Νέο Ηράκλειο, είναι πολύ όμορφη αυτόνομη μονοκατοικία-μεζονέτα 200τμ, σε 3 επίπεδα συν υπόγειο 68τμ, σύνολο 268τμ! Ψήνεστε;

Χαρακτηριστικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Τοποθεσία: Κοντά σε ΜΜΜ

Θέσεις Parking: Μία

Αποθήκη

Κήπος

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο