Διαμέρισμα - Πώληση - Αθήνα (Κέντρο), Κεραμεικός

Ζητούμενη τιμή: 1000 €

  • Gallery (13)
  • Χάρτης
Just Sold

Διαμέρισμα 45 τμ, Κεραμεικός

1000 €

Αττική, Αθήνα (Κέντρο), Κεραμεικός

ID: 230631058-280

Συνολικά Δωμάτια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

45

Εξοχική κατοικία

Όχι

Έτος Κατασκευής

2008

Όροφος

1

ΜΟΛΙΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ- Διαμέρισμα 1ου Ορόφου 45 τ.μ. Κατασκευή του 2008. Σε άριστη κατάσταση.

Διαθέτει: 1 Σαλόνι με κουζίνα ενιαίο περίπου 30 τ.μ. 1 w.c. 2 τ.μ. 1 δωμάτιο 13 τ.μ. Διαθέτει μεγάλη βεράντα περίπου 15 τ.μ. με χτιστή περιμετρική ζαρντινιέρα.

Το διαμέρισμα παρέχεται με ανεξάρτητη αποθήκη 4 τ.μ. στο υπόγειο της πολυκατοικίας, καθώς και στεγασμένη θέση Parking στην Pilotis. Η είσοδος στη θέση στάθμευσης γίνεται μέσω ανυψωτικής τράπεζας η οποία και προφυλάσσει στο ακέραιο το χώρο στάθμευσης.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης, ολοκληρωμένη εγκατάσταση κουζίνας και ντουλάπας στο δωμάτιο. Η θέρμανση είναι πλήρως αυτόνομη με φυσικό αέριο (αυτόνομος λέβητας - boiler - ταχυθερμαστής). Στο χώρο του μπάνιου υπάρχει πατάρι. Όλα τα υλικά κατασκευής είναι Άριστης ποιότητας και τα δάπεδα, η κουζίνα, η ντουλάπα και το μπάνιο είναι από τη ΒΕΝΕΤΗ Α.Ε. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου της EUROPA με διπλά τζάμια. Το σύνολο του κτιρίου, διαθέτει πλήρη θερμομόνωση. Η πολυκατοικία διαθέτει Σύγχρονο Υδραυλικό Ανελκυστήρα με σύστημα απεγκλωβισμού.

Το διαμέρισμα είναι ιδανικό για α. ιδιοκατοίκηση β. μίσθωση γ. βραχυχρόνια μίσθωση (Airbnb κλπ.)

Η πολυκατοικία βρίσκεται 2᾽με τα πόδια από το σταθμό ΜΕΤΡΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ, 1´ από στάσεις λεωφορείων και τρόλευ στην οδό Πειραιώς και 2´ από στάση ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΡΟΥΦ.

Η γειτονιά είναι ήσυχη και υπάρχει μεγάλη απόσταση (άνω των 30μ.) από τα απέναντι κτίρια, με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύ καλό άνοιγμα. Επίσης η περιοχή ανήκει στο ιστορικό και πολιτιστικό κέντρο της Αθήνας. Σε πολύ κοντινές αποστάσεις υπάρχει ο Αρχαιολογικός χώρος του Κεραμεικού, το Μουσείο Μπενάκη, ο Πολυχώρος της Τεχνόπολις κλπ. Η περιοχή διαθέτει πλειάδα δραστηριοτήτων όπως cafe, bars, restaurants, μουσικές σκηνές, θέατρα, πολυχώρους, εμπορικό κέντρο (Athens Heart).

Το ακίνητο είναι Ιδανικό σε μία διαρκώς αναπτυσσόμενη περιοχή του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας, σε ιδανική τιμή και με πολλές παροχές ανάλογα με τη χρήση του.

Χαρακτηριστικά

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.