Γκαρσονιέρα/Studio - Πώληση - Πάτρα, Σύνορα

Ζητούμενη τιμή: 23000 €

  • Gallery (12)
  • Χάρτης

Γκαρσονιέρα/Studio 30 τμ, Σύνορα

23000 €

Ν. Αχαΐας, Πάτρα, Σύνορα

ID: 231111020-277

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

30

Έτος Κατασκευής

2001

Όροφος

3

Η δίχωρη γκαρσονιέρα βρίσκεται στην περιοχή Ταμπάχανα η οποία πρόκειται για μια συνοικία από τις παλαιότερες της Πάτρας, ευρισκόμενη στην Άνω Πόλη. Γειτνιάζει με τις συνοικίες Αρόη, Κρητικά, Σύνορα, Άγιος Δημήτριος και Μαρούδα. Πλησίον της εκκλησίας Αγίας Παρασκευής, σε οικοδομή σύγχρονης κατασκευής βρίσκεται το συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Το βασικό προτέρημα της τοποθεσίας του είναι η ήσυχη γειτονιά ενώ αποτελεί κομβικό σημείο για εύκολη πρόσβαση προς όλες τις κατευθύνσεις, όπως προς το Κέντρο διαμέσου της Παλαιών Πατρών Γερμανού, προς νότια της πόλης όπως Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, αθλητικές εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου ΠΕΠΑΝΟΣ, ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ. Είναι επίσης δίπλα από την καινούργια έξοδο της μίνι περιμετρικής που σε ελάχιστα λεπτά βρίσκεται κάποιος στη Ν.Ε.Ο Πατρών Αθηνών.

Ένα άλλο σημαντικό προτέρημα της συγκεκριμένης κατοικίας είναι ότι σχεδόν δεν έχει κατοικηθεί παραμένοντας ολοκαίνουργιο για να το χαρούν οι νέοι ιδιοκτήτες του.

Οι χώροι του είναι ευάεροι, ευήλιοι και πολύ λειτουργικοί Αποτελεί μια πολύ καλή επενδυτική λύση. RE/MAX Vision, Τηλ. Επικοινωνίας: 2610-622.077, 6932-905.079 , email: info@remax-vision.gr

Χαρακτηριστικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

Μπάνιο

Πόρτα ασφαλείας

Ανελκυστήρας

Δίκτυο Τηλεφώνου

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.