Μεζονέτα - Πώληση - Κάριανη, Χωριό Κάριανης

Ζητούμενη τιμή: 115000 €

  • Gallery (21)
  • Χάρτης
  • ΝΕΟ

Μεζονέτα 120 τμ, Χωριό Κάριανης

115000 €

Ν. Καβάλας, Κάριανη, Χωριό Κάριανης

ID: 231191002-396

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

120

Εξοχική κατοικία

Όχι

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2011

Αμφιθεατρικά κτισμένη μεζονέτα 120τ.μ. με κήπο στο Πανόραμα της Κάριανης. Εντός ορίων οικισμού Κάριανης Οικισμός Πανόραμα Σε ένα σημείο απλά μοναδικό στην κορυφή του λόφου της Κάριανης, κατασκευάσαμε το δικό μας «χωριό», τον οικισμό ΠΑΝΟΡΑΜΑ. Με θέα το Άγιο Όρος, τη Θάσο, το Παγγαίο και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας… το όνομά του περιγράφει τέλεια αυτό που σας περιμένει εκεί! Για την κατασκευή του οικισμού, επιλέξαμε το καλύτερο σημείο της περιοχής. Οι 130 κατοικίες του, είναι αμφιθεατρικά κτισμένες, εντός των ορίων του οικισμού Κάριανης, με άρτια εργονομική διάταξη και σύγχρονη οικιστική αντίληψη. Μεζονέτα 120τ.μ. στο Πανόραμα της Κάριανης. Η μοντέρνα και πολυτελής κατασκευή το καθιστούν εξαιρετική επιλογή εξοχικής κατοικίας. Η μεζονέτα αναπτύσσετε σε τρία επίπεδα. Το ισόγειο αποτελείται από δυο υπνοδωμάτια και μπάνιο με υδρομασάζ . Μέσω της εσωτερικής σκάλας οδηγούμαστε στον πρώτο όροφο, ο οποίος αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλονοκουζίνας με τζάκι. Το υπόγειο του σπιτιού αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο, ο οποίος μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες του νέου ιδιοκτήτη, και μια αποθήκη. Η κατοικία διαθέτει δικής της αυλή κατάλληλα διαμορφωμένη για οικογενειακές συγκεντρώσεις. Μία μοναδική οικία, που κάνει προσιτή σε όλους την πολυτέλεια.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ: Αυτόνομη θέρμανση ΕΠΙΠΛΕΟΝ: Ηλιακός θερμοσίφωνας, πόρτα ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου με σήτες. ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ: Από τη θάλασσα: 1χλμ Από το κέντρο: 500 μέτρα, Έτος κατασκευής: 2011

Χαρακτηριστικά

Θέα: Θάλασσα

Δίκτυο Τηλεφώνου

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

Ηλιακοί Θερμοσυσσωρευτές

Μπάνιο

Πόρτα ασφαλείας

Τζάκι

Αποθήκη

Διαμπερές

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.