Διαμέρισμα - Πώληση - Νότια Προάστια, Γλυφάδα

Ζητούμενη τιμή: 300000 €

  • Gallery (32)
  • Χάρτης

Διαμέρισμα 123 τμ, Γλυφάδα

300000 €

Αττική, Νότια Προάστια, Γλυφάδα

ID: 230631040-60

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

123

Έτος Κατασκευής

1994

Όροφος

3

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την RΕΜΑΧ-Plus, στη ΓΛΥΦΑΔΑ (ΠΥΡΝΑΡΙ), σε πολύ καλό σημείο και με θέα θάλασσα, διαμέρισμα 123 τ.μ., 3ου ορόφου, διαμπερές & φωτεινό, σε γωνιακή πολυκατοικία άριστης κατασκευής (1994) με μεγάλα μπαλκόνια και ωραίο περιποιημένο κήπο. Αποτελείται από μία μεγάλη σαλονοτραπεζαρία με τζάκι, μία ανοικτή λειτουργική κουζίνα με μαρμάρινο πάγκο, τρία (3) ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ με ξύλινα πατώματα, ευρύχωρες εντοιχισμένες ντουλάπες και αυτόνομα μπαλκόνια, ένα λουτρό με μπανιέρα και ένα W.C. Διαθέτει μία υπόγεια αποθήκη (10 τ.μ.), ευρύχωρη θέση parking στην πυλωτή, αυτόνομη θέρμανση (φυσικό αέριο), κουφώματα αλουμινίου με ΤΡΙΠΛΑ (!!!) τζάμια και σίτες, πόρτα διαδρόμου με βιτρό, ηλιακό θερμοσίφωνα, πόρτα ασφαλείας, τέντες (η μεγάλη στην πρόσοψη είναι ηλεκτροκίνητη), θυροτηλεόραση, συναγερμό, 2 A/Cs inverter (σαλόνι & υπνοδωμάτιο), κοντά σε Μ.Μ.Μ. (λεωφορείο) και δίπλα στην αγορά της περιοχής.

Για τους γνώστες της περιοχής (ΠΥΡΝΑΡΙ Γλυφάδας) το εν λόγω διαμέρισμα βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες γειτονιές των νοτίων προαστίων κι αξίζει οπωσδήποτε να το επισκεφτείτε, πριν αγοράσετε το σπίτι σας στα νότια προάστια και να δώσετε την προσφορά σας.

Χαρακτηριστικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Θέα: Θάλασσα

Τοποθεσία: Κοντά σε ΜΜΜ

Θέσεις Parking: Μία

Κλιματισμός

Αποθήκη

Κήπος

Διαμπερές

Θυροτηλεόραση

Γωνιακό

Δίκτυο φυσικού αερίου

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Μπάνιο

Δίκτυο Υδρευσης

WC

Συναγερμός

Ηλιακοί Θερμοσυσσωρευτές

Πόρτα ασφαλείας

Τζάκι

Ανελκυστήρας

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα βαμμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.