Μεζονέτα - Πώληση - Δ. Νέας Αγχιάλου, Κριθαριά

Ζητούμενη τιμή: 90000 €

  • Gallery (25)
  • Χάρτης
  • Video

Μεζονέτα 200 τμ, Κριθαριά

90000 €

Ν. Μαγνησίας, Δ. Νέας Αγχιάλου, Κριθαριά

ID: 230941060-633519

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

200

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

1990

Σύμβουλοι επένδυσης ακινήτων : Σιάνος Κωνσταντίνος , Παπαγεωργίου Κυριάκος.

Διατίθεται προς πώληση, κατά αποκλειστικότητα στον οικισμό της Κριθαριάς, μεζονέτα ιδιωτικής κατασκευής τριών επιπέδων συνολικής επιφάνειας 200 τ.μ. σε οικοπεδο 127 τ.μ. Πρόκειται για ακίνητο κατασκευασμένο με ποιοτικά υλικά και με πάρα πολύ ωραία θέα προς την θάλασσα.

Το ισόγειο (60,5 τ.μ.) αποτελείται από ένα μεγάλο φωτεινό χώρο σαλονοτραπεζαρίας με τζάκι σε ενιαία διάταξη με την κουζίνα (δρύινη) και ένα wc. Εσωτερική σκάλα παρέχει πρόσβαση από το ισόγειο στον πρώτο όροφο και στο υπόγειο.

Ο πρώτος όροφος (58,5 τ.μ.) αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια (το ένα έχει χώρο ντουζ) και ένα μπάνιο. Διαθέτει δύο άνετα μπαλκόνια. Στο υπόγειο (81 τ.μ.) βρίσκουμε δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.

Διαθέτει δάπεδα από πλακάκια (πλάκες Πηλίου στο υπόγειο), ξύλινα κουφώματα και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.

Στον προαύλιο χώρο του ακινήτου υπάρχει στεγασμένη θέση στάθμευσης.

Η πρόσβαση στο ακίνητο είναι εύκολη και γίνεται μέσω ασφαλτοστρωμένου δρόμου.

Η Κριθαριά είναι ένας παραθαλάσσιος οικισμός, χτισμένος αμφιθεατρικά πάνω από την παραλία. Βρίσκεται σε απόσταση 8 χιλιομέτρων από την πόλη του Βόλου.

Η θέση του ακινήτου παρέχει στους ιδιοκτήτες εκτός από την άνετη διαβίωση και παραθέριση στον οικισμό της Κριθαριάς τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τους παράκτιους οικισμούς και τις παραλίες του Παγασητικού κόλπου. Η μοναδική θέση και η θέα του ακινήτου, η ποιότητα των υλικών και της κατασκευής του όπως επίσης και η ελκυστικότατη τιμή είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της κατοικίας και κίνητρο για μια πετυχημένη αγορά.

Επιπλέον χαρακτηριστικά : Θέα στη θάλασσα, Ανατολικός προσανατολισμός, Ξύλινα κουφώματα, Πλακάκια, Αποθήκη, Τζάκι, Εσωτερική Σκάλα, Βεράντες, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Χωρίς Κοινόχρηστα, Διαμπερές, Προσόψεως, Φωτεινό, Γωνιακό. Κοντά σε : Θάλασσα, Νέα Αγχίαλο, Αεροδρόμιο, Βόλο. Απόσταση από : Αεροδρόμιο(m): 15000, Θάλασσα(m): 350, Πόλη(m): 8000

Τηλέφωνο : 24210 20008 όλο το 24ωρο Website : https://www.akinitavolos.gr

Πρόσθετες υπηρεσίες -Ανακαίνιση, ενεργειακή αναβάθμιση και κατασκευή νέου ακινήτου, σε συνεργασία με την εταιρεία Plan b, μέλος του ομίλου εταιρειών Καραγιάννη. -Δανειοδότηση για την απόκτηση του νέου σας ακινήτου σε συνεργασία με όλες τις Ελληνικές τράπεζες.

Χαρακτηριστικά

Μπάνιο: 2

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Κουζίνα: Αυτόνομη

Θέα: Θάλασσα

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

Θέσεις Parking: Μία

Τζάκι

Αποθήκη

Διαμπερές

Εξοχική Κατοικία

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

WC

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.