Μονοκατοικία - Πώληση - Κάριανη, Παραλία Κάριανης

Ζητούμενη τιμή: 180000 €

  • Gallery (29)
  • Χάρτης
  • ΝΕΟ

Μονοκατοικία 100 τμ, Παραλία Κάριανης

180000 €

Ν. Καβάλας, Κάριανη, Παραλία Κάριανης

ID: 231191021-244

Συνολικά Δωμάτια

5

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

100

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

0000

Μονοκατοικία 100 τ.μ. σε οικόπεδο 722 τ.μ. στην παραλία Κάριανης Καβάλας. Καταπληκτική μονοκατοικία στην παραλία Κάριανης, Καβάλας σε απόστασή μόλις 50 μέτρων από τη θάλασσα. Η κατοικία βρίσκεται σε ένα εξαιρετικά μαγευτικό και ήσυχο περιβάλλον, είναι απόλυτα εναρμονισμένη με το φυσικό τοπίο και συνδυάζει υπέροχα την ομορφιά του βουνού και της θάλασσας. Αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα. Το ισόγειο της μεζονέτας, αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλονοκουζίνας με τζάκι, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Μέσω εσωτερικής σκάλας οδηγούμαστε στον επάνω όροφο όπου βρίσκονται τρία υπνοδωμάτια καθένα από τα οποία διαθέτει το δικό του μπαλκόνι με καταπληκτική θέα στη θάλασσα και ένα μπάνιο.
Η οικία διαθέτει επίσης μία αποθήκη, ξύλινα κουφώματα παλαιού τύπου και 2 κλιματιστικά. Ο περιβάλλων χώρος είναι όμορφα διαμορφωμένος με δέντρα, καλλωπιστικά φυτά και χώρους πρασίνου.

Έτος κατασκευής: 1985

Χαρακτηριστικά

Μπάνιο: 2

Θέα: Θάλασσα

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

Τζάκι

Αποθήκη

Διαμπερές

Εξοχική Κατοικία

Δίκτυο Τηλεφώνου

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.