Άλλα επαγγελματικά - Πώληση - Ν. Καβάλας, Καβάλα

Ζητούμενη τιμή: 100000 €

  • Gallery (3)
  • Χάρτης

Άλλα επαγγελματικά 1.000 τμ, Καβάλα

100000 €

Μακεδονία, Ν. Καβάλας, Καβάλα

ID: 231331007-15

Τετραγωνικά Μέτρα

1000

Έτος Κατασκευής

0000

ΠΩΛΕΙΤΑΙ βιοτεχνία παραγωγής προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης “Οικογένεια Σαράφη” στην Νέα Καρβάλη Καβάλας. Ιδρύθηκε το 1992 με σκοπό την παραγωγή προϊόντων όπως (πίτσες, σφολιατοειδή, μπουγάτσα, χωριάτικες πίτες) και την χονδρική διάθεση τους σε μαγαζιά, ξενοδοχεία, πιτσαρίες. Επίσης, εμπορεύεται ζαχαρώδη και αναψυκτικά ποτά.

Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητο εργαστήριο 80τ.μ στην Νέα Καρβάλη με πολύ χαμηλό ενοίκιο (200/μήνα και τον πρώτο χρόνο λειτουργίας δώρο) με εγκεκριμένη άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος (2016) το οποίο περιλαμβάνει : (κυκλοθερμικό φούρνο, καταψυξη-sock, θάλαμο κατάψυξης, συσκευαστικό τούνελ, ζυμωτήριο, συντήρηση, πάγκο εργασίας και ολοκληρωμένο σύστημα μηχανογράφησης).

1 φορτηγό-ψυγείο MERCEDES VITO 1,5 τόνου, 1 φορτηγό-κατάψυξη MERCEDES SPRIDER 3,50 τόνων,

Οικόπεδο γωνιακό στο Βιοτεχνικό πάρκο (ΒΙ-ΠΑ) στην Νέα Καρβάλη 1.000τ.μ (χτίζει 800τ.μ), με διαθέσιμο σύστημα αποχέτευσης, αερίου, ρεύματος, νερού και φύλαξης. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της επιχείρησης είναι το υπάρχον πελατολόγιο της εταιρείας (300), στο Νομό Καβάλας με μεγάλο μερίδιο στην Θάσο, αλλά και στο εξωτερικό όπου πρόσφατα έχει επεκταθεί. Το προσωπικό του ανέρχεται σε 2 με 6 άτομα. Η επιχείρηση έχει μεγάλους τζίρους με μεγάλο ποσοστό κέρδους και θεωρείται δεδομένο από τον επιχειρηματία, η απόσβεση της επένδυσης σε 1 χρόνο. Η πώληση της επιχείρησης πραγματοποιείται για προσωπικούς λόγους, αφού ο επιχειρηματίας δραστηριοποιείται και σε άλλο αντικείμενο και δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος που χρειάζονται και οι 2 επιχειρήσεις για την αποτελεσματική τους λειτουργία. Δεν επιθυμεί συνέταιρο και φυσικά είναι δεκτός και απαιτητός οποιοσδήποτε ποιοτικός, τεχνικός και οικονομικός έλεγχος, από τον ενδιαφερόμενο επενδυτή.

Χαρακτηριστικά

Δίκτυο Τηλεφώνου

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.