Μεζονέτα - Πώληση - Κάριανη, Παραλία Κάριανης

Ζητούμενη τιμή: 73000 €

  • Gallery (27)
  • Χάρτης
  • ΝΕΟ

Μεζονέτα 70 τμ, Παραλία Κάριανης

73000 €

Ν. Καβάλας, Κάριανη, Παραλία Κάριανης

ID: 231191008-355

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

70

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2000

Μεζονέτα 70 τ.μ. στην Παραλία Κάριανης. Μεζονέτα 70 τ.μ σε οικόπεδο 500τ.μ στην Παραλία Κάριανης. Αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα. Το ισόγειο της μεζονέτας αποτελείται από σαλονοκουζίνα και μπάνιο. Μέσω της εσωτερικής σκάλας οδηγούμαστε στον όροφο της οικίας ο οποίος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Και οι δύο όροφοι διαθέτουν ευρύχωρα μπαλκόνια τα οποία ενδείκνυνται για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με ωραία θέα. Στο ισόγειο μπαλκόνι υπάρχει και το μπάρμπεκιου της οικίας.
Η μεζονέτα διαθέτει επίσης κουφώματα αλουμινίου με σίτες, A/C , κεραμικά πλακάκια, και αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Ο περιβάλλων χώρος περιλαμβάνει δέντρα και χώρους πρασίνου και μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες του νέου ιδιοκτήτη. Εκεί βρίσκεται και ο αποθηκευτικός χώρος του σπιτιού. Η κατοικία βρίσκεται σε απόσταση 700 μέτρων από τη θάλασσα σε μία ήσυχη περιοχή. Έτος κατασκευής: 2000

Χαρακτηριστικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Θέα: Θάλασσα

Μπάνιο

Εξοχική Κατοικία

Διαμπερές

Δίκτυο Τηλεφώνου

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

Κήπος

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.