Μονοκατοικία - Πώληση - Δ. Αργαλαστής, Χόρτο

Ζητούμενη τιμή: 300000 €

  • Gallery (25)
  • Χάρτης
  • Video

Μονοκατοικία 163 τμ, Χόρτο

300000 €

Ν. Μαγνησίας, Δ. Αργαλαστής, Χόρτο

ID: 230941015-619202*

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

163

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2000

Σύμβουλοι επένδυσης ακινήτων : Σιάνος Κωνσταντίνος , Παπαγεωργίου Κυριάκος.

Διατίθεται προς πώληση στο Xόρτο Πηλίου, τετρακόσια μέτρα από την θάλασσα, πολυτελής διπλοκατοικία κατασκευής 2000, . Πρόκειται για κατοικία υψηλού κατασκευαστικού επιπέδου Δυτικού προσανατολισμού. Η οικία αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα (ισόγειο-πρώτος) με συνολική επιφάνεια χώρων 163 τ.μ. Στο ισόγειο (79 τ.μ.) βρίσκεται το καθιστικό με τζάκι (διαθέτει περιμετρικό θερμοθάλαμο) σε ενιαία διάταξη με την κουζίνα με δάπεδο από πλακάκια. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια με παρκέ και ένα μπάνιο με παράθυρο. Στο πρώτο όροφο (84 τ.μ.) βρίσκουμε ένα σαλόνι με τζάκι σε ενιαία διάταξη με την κουζίνα, έχει γύψινη διακόσμηση και δάπεδα από λάμινειτ. Υπάρχουν επίσης δυο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο με παράθυρο. Το ακίνητο διαθέτει ξύλινα κουφώματα με διπλά τζάμια και σίτες. Και τα δύο επίπεδα έχουν θέα σε θάλασσα Ο προαύλιος χώρος του ακινήτου (500 τ.μ.) είναι εξαιρετικά φροντισμένος και όμορφος αποτελούμενος από επίπεδα με πλάκα Πηλίου και γκαζόν. Σε αυτόν υπάρχει σύστημα αυτόματου ποτίσματος. Τον χώρο ομορφαίνουν καλλωπιστικά φυτά και δέντρα. Στην είσοδο του οικοπέδου βρίσκεται ένα γκαράζ για δύο αμάξια και δεξιά του υπάρχει πέτρινη σκάλα από πλάκες Πηλίου που ενώνει όλα τα επίπεδα από την είσοδο του οικοπέδου μέχρι το ακίνητο. Στον προαύλιο χώρο υπάρχουν δύο κιόσκι ένα BBQ, αποθήκη, εξωτερική κουζίνα. Το ακίνητο διαθέτει επίσης έναν μεγάλο ηλιακό, boiler, δορυφορικό πιάτο και ασύρματο συναγερμό.

Το Xόρτο είναι ένας παραθαλάσσιος οικισμός χτισμένος αμφιθεατρικά πάνω από την παραλία, με γραφικά ταβερνάκια που προσφέρετε για ήρεμες και ποιοτικές διακοπές. Η θέση του οικισμού παρέχει στους ιδιοκτήτες τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τους παράκτιους οικισμούς και τις παραλίες τόσο του Παγασητικού κόλπου όσο και του Αιγαίου πελάγους. Η εύκολη πρόσβαση από άσφαλτο, η ποιότητα των υλικών και της κατασκευής του ακινήτου και η μικρή απόσταση από την παραλία αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της κατοικίας και κίνητρο για μια πετυχημένη αγορά.

Επιπλέον χαρακτηριστικά : Αυτόνομη Πετρέλαιο, Θέα στη θάλασσα, Δυτικός προσανατολισμός, Ξύλινα κουφώματα, Πλακάκι + Παρκέ. Συναγερμός, Αποθήκη, Τζάκι (2), Δορυφορική, Διπλά Τζάμια, Σίτες, Βεράντες, BBQ, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Χωρίς Κοινόχρηστα, Πολυτελές, Διαμπερές, Προσόψεως, Φωτεινό, Ηλιακός, Boiler, Γκαζόν, Δέντρα, Κήπος. Κοντά σε Θάλασσα,Εμπορικά μαγαζιά, Αργαλαστή, Μηλίνα,. Απόσταση από: Αεροδρόμιο(m): 73000, Θάλασσα(m): 400, Πόλη(m): 43000, Χωριό(m): 0

Χαρακτηριστικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Αυτόνομη

Θέσεις Parking: Δύο

Προσανατολισμός: Δυτικό

Θέα: Θάλασσα

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Εξοχική Κατοικία

Δίκτυο Υδρευσης

Κήπος

Συναγερμός

Αποθήκη

Πόρτα ασφαλείας

Διαμπερές

Τζάκι

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.