Μεζονέτα - Πώληση - Δ. Αφετών, Άφυσσος

Ζητούμενη τιμή: 800000 €

  • Gallery (73)
  • Χάρτης
  • Video

Μεζονέτα 280 τμ, Άφυσσος

800000 €

Ν. Μαγνησίας, Δ. Αφετών, Άφυσσος

ID: 230941015-606621*

Συνολικά Δωμάτια

7

Μπάνια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

280

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

1985

Σύμβουλοι επένδυσης ακινήτων : Σιάνος Κωνσταντίνος , Παπαγεωργίου Κυριάκος. Διατίθεται προς πώληση, κατά αποκλειστικότητα, στο χωριό της Αφήσσου, στην παραλία της Καλλιφτέρης, πολυτελής μεζονέτα συνολικής επιφάνειας 224 τ.μ. και δεύτερο κτίσμα (ξενώνας) 56 τ.μ. σε οικόπεδο 1182 τ.μ. Πρόκειται για μοναδικό ακίνητο μπροστά στην παραλία, κατασκευασμένο με ποιοτικά υλικά τόσο στο εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του. Το ακίνητο είναι κατάλληλο και για επαγγελματική εκμετάλλευση.

Η μεζονέτα είναι τριών επιπέδων τα οποία αναλύονται ως εξής : 1ο επίπεδο 77 τ.μ. - 2ο επίπεδο 85 τ.μ. - 3ο επίπεδο 62 τ.μ. Το πρώτο επίπεδο έχει ξεχωριστή είσοδο, είναι διαμορφωμένο σαν ένα ξεχωριστό διαμέρισμα και δεν επικοινωνεί με τα άλλα επίπεδα. Αποτελείται από καθιστικό σε ενιαία διάταξη με την κουζίνα, ένα μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει ανεξάρτητη αποθήκη. Το δεύτερο επίπεδο αποτελείται από μεγάλο καθιστικό με τζάκι, ανεξάρτητη κουζίνα, ένα wc και ένα master υπνοδωμάτιο με μπάνιο και βεστιάριο. Διαθέτει άνετο μπαλκόνι Δυτικού προσανατολισμού. Ανεβαίνοντας στο τρίτο επίπεδο μέσω εσωτερικής σκάλας βρίσκουμε τρία υπνοδωμάτια (το ένα με μεγάλο βεστιάριο) και ένα μπάνιο. Διαθέτει ένα μεγάλο μπαλκόνι Δυτικού προσανατολισμού και ένα μικρότερο Ανατολικού. Το δεύτερο κτίσμα (ξενώνας) αποτελείται από ένα καθιστικό σε ενιαία διάταξη με την κουζίνα, ένα μπάνιο και έναν υπνοδωμάτιο. Ο προαύλιος χώρος του ακινήτου είναι εξαιρετικά φροντισμένος και διαμορφωμένος με δέντρα, γκαζόν, καλλωπιστικά φυτά, χώρο φύτευσης, βρύσες και χώρο στάθμευσης τουλάχιστον 5 αυτοκινήτων.

Βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από την κεντρική πλατεία του χωριού. Η Άφησσος είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό, χτισμένο αμφιθεατρικά πάνω από την παραλία, με μεγάλη τουριστική κίνηση τους θερινούς μήνες. Βρίσκεται σε απόσταση 24 χλμ από την πόλη του Βόλου. Η θέση του ακινήτου παρέχει στους ιδιοκτήτες εκτός από την άνετη διαβίωση και παραθέριση στο υπέροχο χωριού της Αφήσσου τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τους παράκτιους οικισμούς και τις παραλίες τόσο του Παγασητικού κόλπου και του Αιγαίου Πελάγους όσο και τον ορεινό όγκο της περιοχής. Η μοναδική θέση του ακινήτου, η πρόσβαση από άσφαλτο, η ποιότητα των υλικών και της κατασκευής του ακινήτου είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της κατοικίας και κίνητρο για μια πετυχημένη αγορά.

Επιπλέον χαρακτηριστικά : Θέα στη θάλασσα, Δυτικός προσανατολισμός, Ξύλινα κουφώματα, Πλακάκια, Αποθήκη, Τζάκι, Εσωτερική Σκάλα, Διπλά Τζάμια, Σίτες, Βεράντες, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Χωρίς Κοινόχρηστα, Πολυτελές, Διαμπερές, Προσόψεως, Φωτεινό, Κλιματισμός, Ηλιακός, Γκαζόν, Δέντρα, Κήπος, Ανακαινισμένο, Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση.
Κοντά σε : Παραλία Καλλιφτέρης, Beach bar, Καταστήματα.

Χαρακτηριστικά

Μπάνιο: 4

Κουζίνα: Αυτόνομη

Προσανατολισμός: Δυτικό

Θέα: Θάλασσα

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

Κήπος

Αποθήκη

Τζάκι

Διαμπερές

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Εξοχική Κατοικία

Δίκτυο Υδρευσης

WC

Θέσεις Parking: Τέσσερις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.