Μονοκατοικία - Πώληση - Ν. Μαγνησίας, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 42000 €

  • Gallery (23)
  • Χάρτης

Μονοκατοικία 80 τμ, Βόλος

42000 €

Θεσσαλία, Ν. Μαγνησίας, Βόλος

ID: 230941082-606218

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

80

Έτος Κατασκευής

1955

Σύμβουλος Ακινήτων Χριστόπουλος Νικόλαος: Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ. Διατίθεται προς πώληση κατά Αποκλειστικότητα Μονοκατοικία 81 τ.μ. σε οικόπεδο 181 τ.μ. Το ακίνητο αποτελείται από μία κουζίνα, μία μικρή αποθήκη, ένα καθιστικό, μπάνιο κι ένα υπνοδωμάτιο με την δυνατότητα δημιουργίας και δευτέρου υπνοδωματίου. Στην αυλή των 100 τ.μ. υπάρχει κι άλλο ένα κτίσμα - αποθήκη 14 τ.μ. ξεχωριστά από το οίκημα. Η τοποθεσία του και το μέγεθος του σε συνδυασμό με την ελκυστικότατη τιμή του αποτελούν μεγάλα κίνητρα για την αγορά του καθώς στεγαστικά καλύπτει όλες τις ανάγκες μία οικογένειας. Βόλος - Χιλιαδού : Διατίθεται Προς Πώληση Μονοκατοικία 1 επιπέδων, 81 τ.μ., σε οικόπεδο 181 τ.μ. Έτος κατασκευής 1955, Ισογείου με 1 υπνοδωμάτιο/α, 1 μπάνιο/α. Κατάσταση ακινήτου: Καλή.

Χαρακτηριστικά ακινήτου: Αυτόνομη Πετρέλαιο, Θέα ακαλύπτου, Bόρειος προσανατολισμός, Ξύλινα κουφώματα, Μωσαϊκό και Πλακάκι. Επιπλέον χαρακτηριστικά : Αποθήκη, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Χωρίς Κοινόχρηστα, Χωρίς μεσιτική αμοιβή απο τον αγοραστή, Φωτεινό, Κήπος. Κοντά σε super market, ΜΜΜ, στην καρδιά της πόλης,τοπική αγορά,σχολεία.

Χαρακτηριστικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Αποθήκη

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

Κήπος

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.