Μονοκατοικία - Πώληση - Κάριανη, Παραλία Κάριανης

Ζητούμενη τιμή: 180000 €

  • Gallery (26)
  • Χάρτης
  • ΝΕΟ

Μονοκατοικία 170 τμ, Παραλία Κάριανης

180000 €

Ν. Καβάλας, Κάριανη, Παραλία Κάριανης

ID: 231191002-368

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

170

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2010

Μονοκατοικία 170 τ.μ. σε οικόπεδο 660 τ.μ. στην παραλία Κάριανης Καβάλας. Καταπληκτική μονοκατοικία στην παραλία Κάριανης, Καβάλας σε απόστασή μόλις 50 μέτρων από τη θάλασσα. Η κατοικία βρίσκεται σε ένα εξαιρετικά μαγευτικό και ήσυχο περιβάλλον, είναι απόλυτα εναρμονισμένη με το φυσικό τοπίο και συνδυάζει υπέροχα την ομορφιά του βουνού και της θάλασσας. Αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα και αποτελείται από ένα μικρό διαμέρισμα και μία διώροφη μεζονέτα. Στο ισόγειο της μεζονέτας, βρίσκονται τα δύο υπνοδωμάτια της μεζονέτας και ένα μπάνιο, ενώ στον επάνω όροφο βρίσκεται η ευρύχωρη σαλονοκουζίνα του σπιτιού και ένα μπάνιο. Το μεγάλο μπαλκόνι του ορόφου, το οποίο διαθέτει και μπάρμπεκιου ενδείκνυται για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Στο ισόγειο της οικίας υπάρχει και ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα το οποίο αποτελείται από σαλονοκουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο.
Ο περιβάλλων χώρος είναι όμορφα διαμορφωμένος με δέντρα, καλλωπιστικά φυτά και ένα σιντριβάνι. Η οικία διαθέτει επίσης μία αποθήκη, κουφώματα αλουμινίου με σίτες, θέση στάθμευσης, αναμονές για καλοριφέρ και ένα εξωτερικό μπάνιο.

Έτος κατασκευής: 2010

Χαρακτηριστικά

Μπάνιο: 3

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

Δίκτυο Υδρευσης

WC

Κήπος

Αποθήκη

Εξοχική Κατοικία

Διαμπερές

Δίκτυο Τηλεφώνου

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Θέσεις Parking: Τέσσερις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.