Διαμέρισμα - Πώληση - Ν. Μαγνησίας, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 34000 €

  • Gallery (18)
  • Χάρτης
  • Video

Διαμέρισμα 63 τμ, Βόλος

34000 €

Θεσσαλία, Ν. Μαγνησίας, Βόλος

ID: 230941060-589383

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

63

Έτος Κατασκευής

1957

Όροφος

1

Σύμβουλοι επένδυσης ακινήτων : Σιάνος Κωνσταντίνος , Παπαγεωργίου Κυριάκος. Διατίθεται προς πώληση στο κέντρο της Νέας Ιωνίας Βόλου, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της περιοχής, διαμέρισμα επιφάνειας 63,4 τ.μ. Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ. Το ακίνητο χρησιμοποιείται αυτή την στιγμή σαν επαγγελματικός χώρος. Αποτελείται από καθιστικό, δύο υπνοδωμάτια, ανεξάρτητη κουζίνα και ένα μπάνιο. Μαζί με το διαμέρισμα διατίθεται και αποθηκευτικός χώρος στην ταράτσα της οικοδομής. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου και η θέρμανση γίνεται με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου. Η οικοδομή δεν διαθέτει ανελκυστήρα. Το ακίνητο βρίσκεται δίπλα από το στρατόπεδο "Σχη Γεωργούλα" επί την συμβολή των κεντρικών οδών " Μαιάνδρου" και 'Ελ. Βενιζέλου". Απέχει 1,7 χιλιόμετρα από το κέντρο και την παραλία του Βόλου.

Χαρακτηριστικά : Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ, Αποθήκη, Κουφώματα αλουμινίου, Διπλά Τζάμια, Τέντες, Βεράντες, Προσόψεως, Φωτεινό, Γωνιακό, Ατομική Φυσικό Αέριο, Κλιματισμός, Θέα σε δρόμο, Ανατολικός προσανατολισμός, Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση. Κοντά σε : Στρατόπεδο `Σχη Γεωργούλα, Πολιτιστικό Άλσος Ν. Ιωνίας (πρώην ελικοδρόμιο), εμπορικό δρόμο, Εκκλησία Αγ. Παντελεήμωνα. Απόσταση από: Θάλασσα(m): 1700, Αεροδρόμιο(m): 25000

Χαρακτηριστικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Κουζίνα: Αυτόνομη

Θέρμανση: Αυτόνομη

Μπάνιο

Αποθήκη

Διαμπερές

Δίκτυο φυσικού αερίου

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.