Διαμέρισμα - Πώληση - Ν. Μαγνησίας, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 34000 €

  • Gallery (21)
  • Χάρτης
  • Video

Διαμέρισμα 68 τμ, Βόλος

34000 €

Θεσσαλία, Ν. Μαγνησίας, Βόλος

ID: 230941060-589381

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

68

Έτος Κατασκευής

1957

Όροφος

2

Σύμβουλοι επένδυσης ακινήτων : Σιάνος Κωνσταντίνος , Παπαγεωργίου Κυριάκος. Διατίθεται προς πώληση στο κέντρο της Νέας Ιωνίας Βόλου, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της περιοχής, γωνιακό διαμέρισμα, δευτέρου ορόφου, επιφάνειας 68 τ.μ. σε οικοδομή ιδιωτικής κατασκευής. Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ. Αποτελείται από καθιστικό, δύο υπνοδωμάτια, ανεξάρτητη κουζίνα και ένα μπάνιο. Μαζί με το διαμέρισμα διατίθεται και αποθηκευτικός χώρος στην ταράτσα της οικοδομής. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου και τέντες στο μπαλκόνι. Η θέρμανση γίνεται με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου. Η οικοδομή δεν διαθέτει ανελκυστήρα. Το ακίνητο βρίσκεται δίπλα από το στρατόπεδο Σχη Γεωργούλα επί την συμβολή των κεντρικών οδών Μαιάνδρου και Ελ. Βενιζέλου. Απέχει 1,7 χιλιόμετρα από το κέντρο και την παραλία του Βόλου.

Χαρακτηριστικά : Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ, Αποθήκη, Κουφώματα αλουμινίου, Διπλά Τζάμια, Τέντες, Βεράντες, Προσόψεως, Φωτεινό, Γωνιακό, Ατομική Φυσικό Αέριο, Κλιματισμός, Θέα σε δρόμο, Νοτιοανατολικός προσανατολισμός, Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση. Κοντά σε : Στρατόπεδο `Σχη Γεωργούλα, Πολιτιστικό Άλσος Ν. Ιωνίας (πρώην ελικοδρόμιο), εμπορικό δρόμο, Εκκλησία Αγ. Παντελεήμωνα, Γήπεδο Νίκης Βόλου. Απόσταση από: Θάλασσα(m): 1700, Αεροδρόμιο(m): 25000

Χαρακτηριστικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Δίκτυο φυσικού αερίου

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

Μπάνιο

Αποθήκη

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.